Καραποστόλου στο PRESSARIS: “Λίγο κουρασμένος ο Άρης, αλλά οι παίκτες έχουν βρει ρόλους…”

Ο Σωτήρης Καραποστόλου έχει παίξει στον Άρη σε δύο θητείες, έχει υπάρξει παίκτης του Δημήτρη Πρίφτη στην Καβάλα και είναι ο καταλληλότερος να σχολιάσει την αγωνιστική κατάσταση των κίτρινων μετά και το χθεσινό φιλικό, στο οποίο βρέθηκε αντιμέτωπος της πρώην ομάδας του.

Ο γκαρντ της Καβάλας μίλησε στο PRESSARIS για την εικόνα που παρουσίασε ο Άρης στο χθεσινό φιλικό και πέραν όλων των άλλων στάθηκε (και αυτός) στη μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος. “Ήταν ένα δυνατό τεστ και για μας, αλλά θέλω να πιστεύω και για τον Άρη. Τον δυσκολέψαμε αρκετά και αυτό είναι το ζητούμενο σε τέτοια φιλικά παιχνίδια. Νομίζω ότι ο Άρης ήταν κάπως καταπονημένος, οι παίκτες ήταν προφανώς κουρασμένοι γιατί είχαν παίξει φιλικό παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ μια μέρα πριν”, επεσήμανε ο έμπειρος γκαρντ και συνέχισε: “Ο κόουτς Πρίφτης έκανε μεγάλο ροτέισον, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του, αλλά είναι γεγονός ότι η μεγάλη διακοπή έχει επηρεάσει την ομάδα. Είναι πολύ άσχημο να γίνονται τόσο μεγάλες διακοπές σε ένα πρωτάθλημα, δεν μπορεί μια ομάδα να βρει έναν καλό ρυθμό”.

Καταλήγοντας ο πρώην γκαρντ του Άρη τόνισε πως “παρά την όποια κούραση και τον επηρεασμό από τη διακοπή, βλέπει κανείς ότι ο Άρης είναι μια ομάδα που έχει δουλέψει στο γήπεδο, έχουν βρει ρόλους οι παίκτες και θα είναι έτοιμοι όταν πρέπει να δείξουν το ανταγωνιστικό τους πρόσωπο”.

To Top