ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καραποστόλου: «Συγκέντρωση και ενέργεια σε υψηλά επίπεδα»

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Σωτήρης Καραποστόλου, δήλωσε για τον αυριανό αγώνα:

«Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι το αυριανό για την ομάδα μας, απέναντι στο Περιστέρι το οποίο βρίσκεται σε ένα πάρα πολύ καλό μομεντουμ, σε Ελλάδα και Ευρώπη, με μεγάλες νίκες το τελευταίο διάστημα. Είχαμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε  γι’ αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι σίγουρα θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών.

Η συγκέντρωσή μας και η ενέργειά μας πρέπει να είσαι σε υψηλά επίπεδα, προσαρμοσμένες πάνω στα ατού και ιδιαίτερα στα γκαρντ του Περιστερίου. Τέλος, η διάθεση για τη νίκη πρέπει να είναι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού σε υψηλά επίπεδα, όπως και η άμυνα μας».

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καραποστόλου: «Συγκέντρωση και ενέργεια»

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Σωτήρης Καραποστόλου, δήλωσε για τον αυριανό αγώνα:

«Είναι μια εκτός έδρας δοκιμασία για μας, με μια πολύ καλή ομάδα τη φετινή χρόνια, με νέες προσθήκες τις τελευταίες μέρες. Η ΑΕΚ προέρχεται επίσης από μια εκτός έδρας ήττα την προηγούμενη εβομαδα από τον Απόλλωνα Πατρών. Πιστεύουμε ότι θα είναι πιο έτοιμη αύριο για το εντός έδρας παιχνίδι και σίγουρα θα χρησιμοποιήσει τα περισσότερα όπλα που έχει στη φαρέτρα της. Οπότε, όπως μπορούμε να καταλάβουμε, η ομάδα μας πρέπει να εμφανιστεί πανέτοιμη σε ό,τι έχει σχέση με τη συγκέντρωση και την ενέργεια, και να τα διατηρήσει για τον περισσότερο χρόνο του παιχνιδιού. Πρέπει επίσης να διαχειριστούμε τη φθορά και την κατανάλωση ενέργειας από το ματς της Τετάρτης με την Μπουτούτσνοστ, όπως επίσης και των προβλημάτων που προκύπτουν».

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καραποστόλου: «Συγκέντρωση και ενέργεια στην πρεμιέρα με τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Σωτήρης Καραποστόλου μίλησε για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην σελίδα της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ:

«Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για την Basket League με έναν αντίπαλο που όλοι ξέρουμε την αξία του. Ο Ολυμπιακός έρχεται μετά από μία σημαντική νίκη στην έναρξη της Ευρωλίγκας, δείχνοντας ότι είναι πανέτοιμος για να αγωνιστεί με υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης και ενέργειας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός είχε πέντε παίκτες σε πάρα πολύ καλή κατάσταση (Μιλουτίνοφ, Ουίλιαμς – Γκος, Ουόκαπ, Κάναν, Πίτερς) που σίγουρα χρήζουν προσοχής, χωρίς βέβαια να υστερούν και οι υπόλοιποι.

Από τη μεριά μας, κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας, θέλοντας φυσικά να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να βλέπουμε θετικά πράγματα για την ομάδα μας. Έτσι ώστε να χτίσουμε τη συγκέντρωσή μας και την ενέργειά μας για μεγαλύτερο διάστημα στο παιχνίδι.

Στον αγώνα με την Γκραν Κανάρια, το «Nick Galis Hall» έγινε και πάλι σημείο αναφοράς. Περιμένουμε από τον κόσμο μας να γεμίσει το γήπεδο και αύριο, ώστε να μας δώσει ώθηση για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καραποστόλου: «Συγκέντρωση και ενέργεια»

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία, Σωτήρης Καραποστόλου, δήλωσε για τον αυριανό αγώνα:

«Είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με μια ομάδα που όλοι ξέρουμε την ποιότητα και το βάθος του ρόστερ της. Έχουμε 48 ώρες για να ανασυγκροτηθούμε και να μπορέσουμε να επανέλθουμε σωματικά όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα πρέπει για ακόμη ένα παιχνίδι η συγκέντρωση και η ενέργειά μας να είναι σε υψηλά επίπεδα και να προσπαθήσουμε να τις διατηρήσουμε για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού…

Θέλουμε να παίξουμε όμορφα, να ευχαριστηθούμε το ματς και μ’ αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο μας για τη φετινή συγκλονιστική παρουσία του στα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

To Top