ΜΠΑΣΚΕΤ

Προπόνηση και αναχώρηση για την Αθήνα, μέσα ο Μποχωρίδης, έξω ο Σταρκ

Ο Άρης αντιμετωπίζει το Σάββατο 16/03 (17:15, ΕΡΤ3) το Περιστέρι bwin στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της σήμερα (15/03), με μία μεσημεριανή προπόνηση. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ένα διάστρεμμα, συμμετείχε στο πρόγραμμα και θα ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα. Εκτός θα παραμείνει, για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, ο Τζόναθαν Σταρκ, ενώ οι Ρομπέρτο Γκάλινατ και Γιώργος Φίλλιος συνεχίζουν τη θεραπεία τους.

Πριν από την προπόνηση, το τεχνικό τιμ ανέλυσε τον αυριανό αντίπαλο με τη χρήση βίντεο. Η αποστολή αναχωρεί το απόγευμα αεροπορικώς για την Αθήνα και την απαρτίζουν οι:

1 Διαμαντής Σλαφτσάκης

3 Ίσμαελ Σανόγκο

4 Βασίλης Τολιόπουλος

7 Δημήτρης Κατσίβελης

9 Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς

13 Λευτέρης Μποχωρίδης

18 Νίκος Περσίδης

22 Σίλβιο Ντε Σόουζα

25 Ρόνι Χάρελ

26 Ανδρέας Καλόγηρος

30 Κρις Μπάνκστον

44 Έρικ Ριντ JR

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προπόνηση και αναχώρηση για την Αθήνα, ερωτηματικό ο Μποχωρίδης, νέα δύσκολη αποστολή του Άρη

Ο Άρης ολοκληρώνει σήμερα (15/03) την προετοιμασία του, ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με το Περιστέρι (16/03, 17:15), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και προτελευταίας της κανονικής περιόδου της Basket League.

Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν το μεσημέρι στο Nick Galis Hall και το απόγευμα θα ταξιδέψουν αεροπορικώς για την Αθήνα. Ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και δεν συμμετείχε στο χθεσινό πρόγραμμα. Δεδομένες είναι οι απουσίες των Ρομπέρτο Γκάλινατ, Γιώργου Φίλλιου, αλλά και του Τζόναθαν Σταρκ.

Ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά από δυο σερί ήττες (Προμηθέα και Μαρούσι) στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας ότι η αποστολή του δεν θα είναι εύκολη απέναντι στην φορμαρισμένη ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προπόνηση και αναχώρηση για την Αθήνα με Χάγκινς για υποστήριξη!

Ο Αρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με το Περιστέρι bwin, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 19/11, στις 16:00 (ζωντανά από την ΕΡΤ3), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή (18/11) με μία μεσημεριανή προπόνηση στο «Nick Galis Hall». Ο Γιώργος Φίλλιος ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης. Ο 20χρονος γκαρντ θα ταξιδέψει με την αποστολή στην Αθήνα και η διαθεσιμότητά του θα κριθεί από την κατάστασή του πριν από το τζάμπολ του αγώνα.

Η αποστολή  αναχωρεί το απόγευμα αεροπορικώς για την Αθήνα και απαρτίζεται από τους:

Νοά Χόρκλερ, Σεβέζ Γκούντγουιν, Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ, Ισμαέλ Σανόγκο, Βασίλη Τολιόπουλο, Σταύρο Σχίζα, Βασίλη Καββαδά, Γιώργο Φίλλιο, JD Νότε, Γιάννη Σιδηροηλία, Όμηρο Νετζήπογλου, Ρισόντ Πακ.

Την αποστολή στην Αθήνα θα ακολουθήσει και ο τραυματίας Τζος Χάγκινς, προκειμένου να συμπαρασταθεί στους συμπαίκτες του σ’ αυτήν τη δύσκολη αναμέτρηση.

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προπόνηση και αναχώρηση για την Αθήνα, χωρίς τον Μιλόσεβιτς

Προπόνηση και αναχώρηση για την Αθήνα, χωρίς τον Μιλόσεβιτς για την αποστολή του Άρη.

Όπως αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ:

“Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε σήμερα (02/01) την προετοιμασία του για την αυριανή (03/01) αναμέτρηση, με μια μεσημεριανή προπόνηση στο «Nick Galis Hall». Απόντες από το ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης ήταν οι Milan Milosevic και Vladimir Dragicevic, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό κι έχουν τεθεί εκτός μάχης από τον πρώτο αγώνα του νέου έτους. Το σημερινό (02/01) πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου, με τη χρήση video.

Την αποστολή του ΑΡΗ, που θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Αθήνα, απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Shuler, Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Χαριτόπουλος, Σιδηροηλίας, Κουζέλογλου, Καλαϊτζίδης, Γεωργάκης, Chalmers, Little και DeCosey.

To Top