Καρατζιοβαλής: «Είχα στο μυαλό την υπεράσπιση του ρεκόρ»

Για την εμπειρία που είχε ζήσει πριν από ακριβώς έξι χρόνια, όταν ο Άρης κρατούσε τη Ρόμα σε ισοπαλία 0-0 στο Χαριλάου διατηρώντας το εντός έδρας αήττητό του, μίλησε ο τερματοφύλακας εκείνης της ομάδας των “κίτρινων”, Δημήτρης Καρατζιοβαλής, στον “Άρης FM 92,8”.

«Η Ρόμα είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και μόνο από τα ονόματα αναλογίζεται κανείς τι ομάδα ήταν αυτή που αντιμετωπίσαμε. Ο Άρης έδειξε πως μέσα στο Χαριλάου δεν είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία που ούτε η Ρόμα κατάφερε να μας κερδίσει. Όταν συμβάλλει κανείς σε αυτό το ρεκόρ είναι πολύ σημαντικό. Δεν σας κρύβω ότι αγωνιζόμενος είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου αυτό το ιστορικό ρεκόρ και ελπίζω σε αρκετά παιχνίδια ακόμα να διατηρηθεί αυτό», τόνισε ο σημερινός γκολκίπερ του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο οποίος συμπλήρωσε: «Ο Άρης ερχόταν τότε από δύσκολες χρονιές και όταν μία τέτοια ομάδα βρίσκεται στη Β’ Εθνική είναι τεράστιο γεγονός».

Αναφερόμενος στο σήμερα, ο Καρατζιοβαλής τόνισε: «Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν για την ομάδα φανταστικά, από πλευράς διοικητικής και οικονομικής σταθερότητας. Πιστεύω ότι η τωρινή κατάσταση είναι ακόμα καλύτερη, όπως και η ομάδα με το υλικό της. Ακόμα και οι προσθήκες που έγιναν, θα βοηθήσουν πολύ. Η ομάδα πρέπει να έχει μεγάλες προσδοκίες και φέτος με το ρόστερ που έχει και τις σημαντικές προσθήκες που έγιναν. Ο Άρης πρέπει να βρίσκεται στην τριάδα και όχι πιο κάτω».

To Top