ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρατζιοβαλής: “Ο Άρης να στηρίξει σαν οικογένεια τον Τσιλιγγίρη! Μόνο κέρδος πρέπει να βγει”

Ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής αναφέρθηκε στην περίπτωση του Τσιλιγγίρη, στον τρόπο που πρέπει να διαχειριστεί την περίπτωσή του η ομάδα καθώς και για τις δυνατότητες του Άρη φέτος.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για τη δυσκολία ενός 19χρονου να παίζει σε μεγάλο ματς:

«Είναι δύσκολη θέση του τερματοφύλακα. Είναι μία θέση, μπορεί να μη την πάρεις για καιρό αλλά βλέπετε ότι ανά πάσα στιγμή καλείσαι να είσαι έτοιμος. Είναι ένα νέο παιδί και όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα ή η εμφάνισή του, πρέπει να τον διαχειριστούν σωστά. Μια ΠΑΕ είναι μια οικογένεια. Όλοι στηρίζουν όλους. Είναι στο χέρι του Τσιλιγγίρη και του προπονητή τερματοφυλάκων. Φυσικά πρέπει να υπάρχει και η στήριξη, κάτι που φαίνεται ότι υπάρχει. Μακάρι να έχει πολύ καλή εμφάνιση. Όποια και αν είναι η εμφάνισή του πρέπει να τον διαχειριστούν ανάλογα».

Για την υπερβολική κριτική του κόσμου σε καλές και κακές εμφανίσεις:

«Ακριβώς έτσι είναι. Σαν λαός είμαστε πολύ ψηλά και πολύ χαμηλά. Με έναν δύο αγώνες δεν χάνεις και κάτι. Είναι νέο παιδί και το μέλλον είναι μπροστά του. Εύχομαι να είναι γερός στην καριέρα του».

Για τη διαχείριση:

«Πρέπει να τον κερδίσεις έναν παίκτη για τα επόμενα χρόνια, ανάλογα πώς θα του φερθείς».

Αν ξέρει τον Τσιλιγγίρη:

«Δεν τον γνωρίζω. Τον έχω δει δύο φορές με τον Ηρόδοτο, δεν έχω συνολική εικόνα, μόνο όσοι είναι δίπλα του κάθε μέρα».

Για την «κατάρα» του τερματοφύλακα που παίζει συνέχεια ή καθόλου:

«Είναι πολύ σημαντικό, αναδεικνύει την προσωπικότητα του τερματοφύλακα. Αν δεν παίξει για δύο χρόνια, όταν μπει πρέπει να είναι έτοιμος. Είναι θέμα συγκέντρωσης επίσης καθώς και δουλειάς».

Για την αποθέωση του κόσμου όταν μπήκε με τον Αστέρα:

«Όταν υπάρχει ένα γήπεδο που τον αντιμετωπίζει σωστά, από ‘κει και πέρα είναι ό,τι καλύτερο γι’ αυτόν. Αντέδρασε θετικά στο πεντάλεπτο που έπαιξε. Είναι σημαντικός παράγοντας ο κόσμος».

Για το ματς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ που θα είναι αλλαγή ο Κουέστα:

«Αυτό δεν το γνώριζα, σίγουρα είναι ένα θέμα που θα έπρεπε να το διαχειριστεί καλύτερα η ομάδα, να ήταν ένα παιδί από την Κ19 μετά. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται σε έναν αγώνα. Εύχομαι και πιστεύω θα πάνε όλα καλά».

Για παρόμοια δική του ιστορία:

«Σε αρκετές περιπτώσεις κλήθηκα αιφνιδίως. Στο Κύπελλο με τη Μηχανιώνα αποκλείσαμε την ΑΕΚ σαν χθες 11 Νοεμβρίου. Σε εκείνο το ματς θα έπαιζε άλλος αλλά έβαλαν εμένα να παίξω γιατί τραυματίστηκε ο πρώτος την προηγούμενη μέρα, ήμουν νέος. Η ΑΕΚ ήταν πρώτη στο πρωτάθλημα εκείνο τον καιρό. Την αποκλείσαμε με 1-0. Είχαμε κάνει καλή εμφάνιση. Έτσι άλλαξαν αρκετά πράγματα στην καριέρα μου».

Συμπλήρωσε:

«Δεν πρέπει να πέσουν πάνω στο παιδί σε ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα. Μόνο κέρδος θα έχουν από αυτό το ματς. Εγώ πιστεύω θα πάνε καλά τα πράγματα, άλλωστε ο Άρης τελευταία βρίσκει τα πατήματά του. Έχει πολύ καλό υλικό και καλό ρόστερ. Αδικεί τον εαυτό του, σε κάποια ματς είχε μεγάλη ατυχία».

Για τον Έμαν:

«Γρήγορα κλήθηκε κι αυτός να πάρει φανέλα βασικού, σε νεαρή ηλικία. Δεν είναι τόσο εύκολο. Πολλές φορές είναι θέμα προσωπικότητας. Σε μερικές φάσεις φαίνεται ότι δεν του βγαίνει κάτι αλλά αν δουλέψει παραπάνω δεν θα έχει θέμα».

Αν μπορεί ο Άρης να κερδίσει την ΑΕΚ και να πετύχει τους στόχους του:

«Φυσικά. Ο Άρης μπορεί να κερδίσει όλους τους αντιπάλους του μέσα και έξω. Το έχει αποδείξει, δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Είναι ικανός να πάρει το αποτέλεσμα».

To Top