ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καρατζιοβαλής στο PRESSARIS για το τροχαίο στη Νικήτη και τον Άρη: “Είμαστε θλιμμένοι, κάναμε ότι μπορούσαμε-Θα τελειώσει το φετινό μαρτύριο”

Η είδηση του τροχαίου ατυχήματος τα ξημερώματα της Κυριακής λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Νικήτη στη Χαλκιδική, σόκαρε την αθλητική και μη κοινωνία, καθώς νεκρός ανασύρθηκε ένας Τούρκος αθλητής, ενώ ο Στράτος Καββαδάς και ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης νοσηλεύονται εντατική σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Στη διαδικασία του απεγκλωβισμού των αθλητών του Beach volley συνέβαλε και ένας πρώην “κίτρινος”, ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής, που ανήκει στο Πυροσβεστικό σώμα του Νέου Μαρμαρά.

Ο 40χρονος, ενεργός τερματοφύλακας, αλλά ταυτόχρονα και πυροσβέστης μίλησε στο PRESSARIS για τα όσα συνέβησαν μετά τη σφοδρή σύγκρουση του Ι.Χ που επενέβαιναν οι τρεις αθλητές με λεωφορείο του ταξιδιωτικού γραφείου Μουζενίδη, εμφανώς σοκαρισμένος και λυπημένος για τον άδικο χαμό του Τούρκου αθλητή, αλλά και την κρίσιμη κατάσταση των δύο Ελλήνων.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να απεγκλωβίσουμε τα παιδιά. Μακάρι να είναι σύντομα καλά. Είναι νέοι άνθρωποι και αυτό μας έχει θλίβει ακόμα περισσότερο. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή στους δρόμους, ειδικά αυτές τις μέρες“, τόνισε αρχικά για να διαφοροποιηθεί στη συνέχεια η συζήτηση, όπως είναι απόλυτα λογικό μετά από ένα τέτοιο συγκλονιστικό περιστατικό και να σταθεί στο θέμα του Άρη:

“Αν τηρηθούν οι νόμοι όλα θα πάνε καλά. Είμαι πολύ αισιοόδοξος. Έστω κι έτσι η ομάδα πρέπει να ανέβει για να τελειώσει επιτέλους αυτό το μαρτύριο”,είπε.

Αναφορικά με το γεγονός, ότι οι προπονήσεις στο “κιτρινόμαυρο στρατόπεδο”, ακόμα συνεχίζονται, αλλά και για τις πρώτες αποχωρήσεις από το ρόστερ, υπεραμύνθηκε της άποψης του:

“Είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν και να συνεχίζουν τις προπονήσεις, ώστε να είναι αγωνιστικά έτοιμοι, εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των μπαράζ. Είναι επαγγελματίες, διαφωνώ με το να υπάρχουν αντιδράσεις επειδή προπονούνται αυτό το διάστημα.Ναι, κατανοώ ότι είναι μία δύσκολη περίοδος, με πολύ ζέστη και κούραση απ΄όλη τη χρονιά, αλλά πρέπει να μείνουν”.

To Top