ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φορτσάρει στο μεταγραφικό “μέτωπο”, προτεραιότητα στους Έλληνες!

Οι κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ της επόμενης χρονιάς ξεκινούν για τον Άρη μέσα στη βδομάδα. Προτεραιότητα θα δοθεί στους Έλληνες παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη. 

Αύριο αναμένεται να υπάρξει νέα επαφή με τον Θόδωρο Ζάρα, με τον οποίο οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει πριν μερικές βδομάδες. Ο παίκτης θέλει να παίξει στον Άρη, έχει μιλήσει με τον Δημήτρη Πρίφτη, η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές στο οικονομικό καλύπτεται με καλή θέληση και όλα δείχνουν ότι ο δεύτερος σκόρερ της ελληνικής Α1 εύκολα ή δύσκολα θα φοράει την φανέλα του Άρη από την επόμενη χρονιά.

Οι κίτρινοι έχουν χτυπήσει και την πόρτα του Μιχάλη Πελεκάνου. Ο έμπειρος φόργουορντ δεν θα μείνει στο εξωτερικό μετά την παρουσία του στην ρουμανική Πλοϊέστι φέτος. Θα γυρίσει στην Ελλάδα και για οικογενειακούς λόγους και ο Πρίφτης θεωρεί ότι είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει πολλά ακόμα κι αν είναι 34 ετών. Οι συζητήσεις με τον Πελεκάνο δεν είναι προχωρημένες όπως με τον Ζάρα, αλλά έχει ήδη ενημερωθεί ο παίκτης για το ενδιαφέρον του Άρη να τον επανεντάξει στο ρόστερ του.

Πιο δύσκολη περίπτωση είναι του Δημήτρη Κατσίβελη, διότι ο Έλληνας πλέι μέικερ έχει προς το παρόν υψηλές απαιτήσεις. Οι κίτρινοι έχουν ενημερώσει την πλευρά του παίκτη για το ενδιαφέρον τους, έχουν ξεκαθαρίσει τον αναβαθμισμένο ρόλο που θα έχει στην ομάδα του Άρη (δεύτερος πλέι μέικερ) και περιμένουν. Τον παίκτη θέλει και η ΑΕΚ, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι προς το παρόν οι απαιτήσεις του είναι ιδιαίτερα υψηλές και ο Άρης δεν πρόκειται να μπει σε πλειστηριασμό. Εναλλακτική λύση ενδεχομένως να αποτελέσει ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

To Top