Καρούσο για Αντετοκούνμπο: «Οι διαιτητές δεν σφυρίζουν κανένα επιθετικό φάουλ σε εκείνον» 

Ο Άλεξ Καρούσο φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Old Man and the Three» και μιλώντας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τόνισε πως οι διαιτητές δεν του καταλογίζουν κανένα επιθετικό φάουλ.
Ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της μηχανής των Σικάγο Μπουλς με την απουσία του να γίνεται αισθητή στο παιχνίδι της ομάδας, ιδιαίτερα όσον αφορά το κομμάτι της άμυνας.

Ο Άλεξ Καρούσο στάθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Old Man and the Three» του Τζέι Τζέι Ρέντικ και παραχώρησε μία offseason συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Στα playoffs της περασμένης σεζόν και λίγο πριν τους τελικούς της Ανατολής οι Μπακς βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους Σικάγο Μπουλς για το επόμενο βήμα… του δαχτυλιδιού με τα «ελάφια» να προκρίνονται με 4-1 στη σειρά.

Στην συνέντευξή του, ο Καρούσο μιλώντας για τα παιχνίδια κόντρα στο Μιλγουόκι, στάθηκε στα περιθώρια που δεν τους άφησαν οι αντίπαλοι να αντιδράσουν, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο – ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα και προπονείται με φόντο το Eurobasket και τη νέα σεζόν του ΝΒΑ – λέγοντας πως οι διαιτητές δεν του καταλογίζουν κανένα επιθετικό φάουλ.

«Οι Μπακς μας… διέλυσαν σωματικά και ήταν ακόμα χειρότερο όταν κατάφεραν να βρουν τα πατήματά τους σε σύνολο, έπεσαν πάνω μας…» παραδέχτηκε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Η διαφορά στην εμπειρία είναι επίσης ένας παράγοντας για την σειρά. Και έπειτα… οι διαιτητές δεν σφυρίζουν επιθετικά φάουλ στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, είναι δύσκολο να τον μαρκάρεις».

To Top