ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καρυπίδης: «Δεν είμαι εγώ ο Άρης, είμαι στρατιώτης του! Δεν μας λυγίζει τίποτα, ο κόσμος είναι περήφανος» (video)

Ο Θόδωρος Καρυπίδης μίλησε στην ΕΡΤ3 για τα όσα γίνονται στον Άρη και όσα έχει βιώσει ο ίδιος τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε: «Εγώ και όλος ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια που γίνεται και είναι περήφανος. Ο Άρης έχει επιστρέψει, έχει εδραιωθεί. Έρχονται κάποιες στιγμές που πιέζομαι πολύ, δε μας λυγίζει τίποτα. Δεν έχω καταλάβει γιατί ενοχλεί τόσο πολύ ο Άρης. Ένα κομμάτι ίσως έχει να κάνει επειδή έχει βρεθεί πολύ ψηλά. Δεν γίνεται για το ποδόσφαιρο να δέχομαι μηνύματα από πακιστανικά τηλέφωνα και να δέχομαι απειλές.

Ήταν δύσκολα ειδικά στη Β’ Εθνική, δεν μπορούσα να τα παρατήσω, δε θα υπήρχε επόμενη μέρα. Υπάρχουν πολλά προβλήματα με τη διαιτησία, λύθηκαν αρκετά με Κλάτενμπεργκ, να κρατάμε χαμηλά την μπάλα. Έχω κάνει και λάθη αλλά δε γίνεται να συνεχίζεται αυτό το πράγμα. Θέλουμε να έρχονται οι διαιτητές και να μας σφυρίζουν 50-50.

Έχουμε μια λίστα με όλες τις παλιές αμαρτίες και ειμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο. Αυτά δε γίνονται. Αν μου έλεγε κάποιος ότι υπάρχουν όλα αυτά μπορεί να μην αναλάμβανα.

Το παρασκήνιο υπήρχε και θα υπάρχει πάντα. Αν έχεις καλή ομάδα θα εκτεθούν. Για να μην μπερδεύονται κάποιοι δεν χρησιμοποιώ τον Άρη για τα επιχειρηματικά μου ρίσκα. Είμαι στρατιώτης στον Άρη, δουλεύω για τον Άρη, δεν είμαι εγώ ο Άρης, εκπροσωπώ το σύλλογο και δεν τον χρησιμοποιώ».

To Top