ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκιτς: «Γίγαντας ο Δεληζήσης, ευκαιρία με τον Ολυμπιακό, καλύτερος από όλους τους υπόλοιπους ο Άρης»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπράνισλαβ Νίκιτς, μίλησε για την πορεία του Άρη στη φετινή σεζόν και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7…

Για την κατάσταση με τον κορωνοϊό:

Είμαι στο σπίτι και πλένω τα πιάτα. Λεφτά δεν έχω φέρει στο σπίτι πέντε μήνες οπότε κάτι πρέπει να κάνω (γέλια).

Ενώ συνέχισε:

Η υγεία πρέπει να είναι πάνω από όλα, αλλά για το μυαλά μας είναι δύσκολο όλο αυτό, είναι πρωτόγνωρο. Θα μου πει βέβαια κάποιος «40 χρονών είσαι ρε φίλε, σταμάτα το πια» (γέλια).

Στην Κέρκυρα έφτασα κοντά στο να με συλλάβουν. Πήγα να κάνω προπόνηση στο γήπεδο, κάποιοι πήραν τηλέφωνο την αστυνομία και μας έγραψαν. Οι άνθρωποι την δουλειά τους έκαναν, αλλά εγώ πλέον φτάνω αντί να πληρώνομαι να πληρώνω. Πήρα πρόστιμο 150 ευρώ, δεν το έχω πει και στην γυναίκα μου ακόμη. Τώρα θα το μάθει και θα έχω μπελάδες.

Για τον Γιώργο Δεληζήση:

Ότι και να πω για τον Δέλη είναι λίγο, του βγάζω το καπέλο. Είναι απίστευτο πράγμα. Μαζί ήρθαμε στην ομάδα, βοηθήσαμε και αυτός έμεινε και είναι αρχηγός. Αλλάξαμε τόσους προπονητές και έπαιξε με όλους. Ακόμη και όσοι τον άφησαν στην άκρη τον ζητούσαν στα δύσκολα. Πάντα μάτωνε την φανέλα, είναι ένας γίγαντας, χαίρομαι πραγματικά που παίξαμε μαζί και τον βλέπω κάθε Κυριακή τον βλέπω να παίζει έτσι. Κάθε Αρειανός πρέπει να ναι περήφανος που έχει ένα τέτοιο παιδί στην ομάδα. Είναι ένα παράδειγμα και εκτός και εντός του γηπέδου, αξίζει ότι του συμβαίνει, αξίζει να ανανεώσει.

Για το ότι δεν έπαιξε στην Super League με τον Άρη:

Θα ήθελα να μείνω άλλον έναν χρόνο, να παίξω Super League με τον Άρη και μετά να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Δεν το κρύβω, ήταν απογοήτευση. Ήρθα όμως σε μεγάλη ηλικία, άργησα, οπότε καταλαβαίνω. Ήταν και άλλες φορές να έρθω στον Άρη, όταν ήμουν μικρός. Όταν ήμουν στον Αγροτικό Αστέρα είχα φτάσει κοντά αλλά πρέπει να ζήτησαν πολλά λεφτά, δεν θυμάμαι τι έγινε.

Εγώ ετοιμαζόμουν και τώρα να στείλω ένα μήνυμα στον πρόεδρο αν θέλει έναν ποιοτικό στο κέντρο. Αλλά μετά έβαλε γκολ ο Σάσα και δεν μπορούσα να στείλω τίποτα.

Για τον Άρη συνολικά:

Θέλει υπομονή, βήμα-βήμα να φτιαχτεί η ομάδα. Και ο πρόεδρος δείχνει ότι υπάρχει πλάνο. Πάμε καλά, χάσαμε κάποιους βαθμούς που δεν έπρεπε, αλλά πάνε καλά τα πράγματα.

Για τον Μάντζιο:

Ήρθε, στάθηκε και η ομάδα πάει καλά. Παίρνει τα αποτελέσματα και χαίρομαι που βλέπω την ομάδα έτσι. Ο Ολυμπιακός είναι -δυστυχώς- μία κατηγορία μόνος του σε σχέση με τους υπόλοιπους. Και με το μπάτζετ, και με τα λεφτά και με τους παίκτες. Μετά τον Ολυμπιακό παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο και παίρνουμε και τα αποτελέσματα. Χωρίς προετοιμασία, με covid, είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό.

Για το Άρης-Ολυμπιακός του κυπέλλου:

Είναι μια ευκαιρία, έχουμε το σκορ που μας κρατάει ζωντανούς. Είναι όλα ανοιχτά, είναι μία ευκαιρία φέτος. Αν περάσουμε αυτό το εμπόδιο μετά να μπορέσουμε να το πάρουμε. Αν βγάλουμε τον Ολυμπιακό είμαστε καλύτεροι από τους άλλους.

Για το Άρης-ΠΑΟΚ:

Ότι έχει γίνει μέχρι τώρα είναι στην άκρη, τα προηγούμενα αποτελέσματα, τα πάντα. Όποιος το θέλει πιο πολύ θα το πάρει. Είναι ντέρμπι, είναι ξεχωριστό παιχνίδι.

Για την απουσία του κόσμου:

Είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα. Για τις περισσότερες ομάδες είναι καθημερινότητα το να μην έχει κόσμο. Βλέπουμε τεράστια διαφορά. Είναι η ενέργεια, η φλόγα, η στήριξη. Είναι βέβαια και το οικονομικό κομμάτι που είναι πολύ σημαντικό. Καταλαβαίνω γιατί γίνεται, αλλά είναι απαίσιο αυτό. Κάποια πράγματα για εμένα δεν είναι λογικά, θα ήθελα να περάσουν όλα αυτά και να γυρίσει ο κόσμος, χωρίς κόσμο δεν είναι το ίδιο.

To Top