ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καρυπίδης-Μπούργος τα… λένε και καθορίζουν την “επόμενη μέρα” του Άρη

Καρυπίδης και Μπούργος τα… λένε και καθορίζουν την “επόμενη μέρα” του Άρη, τη στιγμή βέβαια που υπάρχει ανοιχτή η τελική απαλλαγή της ΠΑΕ από την υπόθεση CAS-Ντουρμισάι-μεταγραφές.

Η ατζέντα της επόμενης μέρας θα αρχίσει να απασχολεί τον Άρη πιο έντονα αυτή την εβδομάδα και όλα αναμένεται να μπουν σε μια “σειρά” με την επικοινωνία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και του Αργεντίνου προπονητή.

Φυσικά στα πρώτα ζητήματα βρίσκεται και η προετοιμασία. Η νέα σεζόν ξεκινάει ουσιαστικά στα μέσα Ιουνίου, οπότε οι κιτρινόμαυροι θα κληθούν να αποφασίσουν άμεσα για το πρόγραμμα και κυρίως το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Μέχρι τώρα κάθε χρόνο, η αποστολή πήγαινε στα… γούρικα 3-5 Πηγάδια και μετά στο εξωτερικό. Αυτό αναμένεται να ξεκαθαριστεί άμεσα. Από κει και πέρα, Ολλανδία και Αυστρία έχουν τον πρώτο λόγο σε ότι αφορά τη μετάβαση της ομάδας στο εξωτερικό.

Μείζον θέμα αποτελούν οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές. Κακά τα ψέματα, ότι και να ειπωθεί όσο υπάρχει η υπόθεση του CAS, μοιάζει παρακινδυνευμένο, αυτή τη στιγμή…

Όλα θα πάρουν τη σειρά τους για την “επόμενη μέρα”, με κυρίαρχο ρυθμιστή των αποφάσεων τον Καρυπίδη, όμως προς το παρόν μοιραία,  όλα είναι ρευστά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπούργος έχει έτοιμες τις εισηγήσεις του, για τις οποίες ο Καρυπίδης έχει ήδη μία πρώτη εικόνα…

To Top