Στέλνει την γνωμοδότηση η UEFA στην ΕΠΟ και επικυρώνεται η Ευρωπαϊκή συμμετοχή του Άρη

Λογικά η σημερινή μέρα θα δώσει τέλος στην υπόθεση που προέκυψε με την αδειοδότηση της ΠΑΕ Άρης και τον… υπερβάλλοντα ζήλο του Βασίλη Σαράκη, προέδρου της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ.

Ο Άρης αναμένεται να απαλλαγεί πλήρως από τον… ξαφνικό βραχνά που προκάλεσε ο Σαράκης, με την UEFA να λύνει το θέμα, αναγνωρίζοντας ότι το δίκιο είναι με το μέρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Η τελευταία έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία της δικαίωσης προς την UEFA για το σκάνδαλο που στήθηκε εις βάρος της και πλέον περιμένει το θετικό μήνυμα και τυπικά ώστε να προχωρήσει στο χτίσιμο της ομάδας.

Οι πληροφορίες μάλιστα ανέφεραν από χθες ότι η UEFA ήδη έχει ενημερώσει την ΕΠΟ σε προφορικό επίπεδο τηλεφωνικά κι αναμένεται να σταλεί -ίσως και σήμερα- η έγγραφη γνωμοδότηση, η οποία θα επικυρώσει την Ευρωπαϊκή συμμετοχή του Άρη – όπως την κέρδισε παλικαρίσια μέσα στο γήπεδο- και θα σβήνει άμεσα τη… φωτιά που πήγε να προκαλέσει ο Σαράκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γνωμοδότηση της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας είναι δεσμευτική και η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να συμμορφωθεί.

Άλλωστε και κατά την εξέταση της πρωτοβάθμιας επιτροπής, η ΠΑΕ Άρης εξασφάλισε τυπικότατα, έγκυρα και έγκαιρα και μάλιστα  με ψήφους 4-1 (έχοντας καταβάλει 4.600.000 ευρώ… ζωντανά χρήματα) την αδειοδότηση.

To Top