ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καρυπίδης: “Οι Κινέζοι επιχειρηματίες θα συμμετέχουν στην ανακαίνιση του Βικελίδης”

Με δηλώσεις του ο Θόδωρος Καρυπίδης ανακοίνωσε πως οι Κινέζοι επιχειρηματίες που βρέθηκαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα έχουν ενεργή συμμετοχή στην ριζική ανακαίνιση του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Άρη σημείωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

“Είναι τιμή και χαρά μας που φιλοξενούμε φίλους και συνεργάτες από τη Ντονγκουάν. Μας τιμάει ιδιαίτερα η παρουσία του δημάρχου της πόλης. Έχουμε καλή συνεργασία και στόχος μας είναι η βελτίωση της εξαγωγής ελληνικών προϊόντων στην Νότια Κίνα. Για αυτό το λόγο, έχουμε ιδρύσει εταιρεία στην Κίνα και κάτι ανάλογο θα γίνει και στην Ελλάδα.

Αυτό είναι ένα μέρος της συνεργασίας μας. Στόχος μας είναι ο τομέας του αθλητισμού και γι αυτό τους προσκαλέσαμε στο Βικελίδης. Τους αναλύσαμε το σχέδιο της ολικής ανακαίνισης του Βικελίδης και δεσμεύτηκαν ότι θα συμμετέχουν ενεργά σε αυτό το πλάνο. Είναι ισχυροί επιχειρηματίες και μας διαβεβαίωσαν πως θα μας βοηθήσουν ώστε να ολοκληρωθεί το πλάνο της ανακαίνισης όσο το δυνατόν γρηγορότερα”.

Από την πλευρά του έκανε δηλώσεις και ο γενικός γραμματέας του Δήμου της Ντονγκουάν, Ντενγκ Τάο: «Εχουμε ακούσει πολύ καλά λόγια για τη Θεσσαλονίκη, είναι μία εντυπωσιακή πόλη, παρόμοια με τη δική μας. Είναι πολύ γνωστή για τα αθλητικά της δρώμενα. Το ίδιο συμβαίνει και σε μας, μόνο που είμαστε γνωστοί για το μπάσκετ και όχι για το ποδόσφαιρο. Παρακολουθούμε στενά τα αθλητικά, έχουμε εικόνα για τον Αρη και τις επιτυχίες του. Ενας από τους σκοπούς μας είναι να συνεργαστούμε με την ΠΑΕ Αρης και να προωθήσουμε τη δική μας πόλη, τη Ντονγκ Γκουάν και να εκπαιδευτούμε στο ποδόσφαιρο. Εχουμε 11 εκατομμύρια κατοίκους, μόνοι οι μαθητές είναι 1,8 εκατομμύρια και θέλουμε να μάθουν ποδόσφαιρο, να έρθουν στην Ελλάδα και να εκπαιδευτούν. Εχουμε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια του κόσμου. Το 1/4 της παγκόσμιας παραγωγής παπουτσιών, παράγεται στην πόλη μας. Από το δικό μας εργοστάσιο προέρχονται τα περισσότερα υλικά για την ανακαίνιση του γηπέδου».

To Top