ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συμφωνία Καρυπίδη-Κινέζων για την ανάπλαση του Κλεάνθης Βικελίδης! (photos)

Συμφωνία Καρυπίδη-Κινέζων για την ανάπλαση του Κλεάνθης Βικελίδης!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

H παρουσία των Κινέζων στην Θεσσαλονίκη έβγαλε θετικά νέα και για τον Άρη! Όπως έγινε γνωστό, πέρα από τα επιχειρηματικά deal που αφορούν αποκλειστικά την δράση των επιχειρήσεων του Καρυπίδη, ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού Άρη συμφώνησε με κάποιους από τους Κινέζους επενδυτές για προκειμένου να συμμετέχουν σε πρώτη φάση στην ανάπλαση του Κλεάνθης Βικελίδης, χωρίς προς το παρόν να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Από κει και πέρα, στο πλαίσιο της συνάντησης του Καρυπίδη με τον δήμαρχο της Ντονγκουάν έχει συμφωνηθεί να γίνει αδελφοποίηση με την τοπική ομάδα για μια ευρύτερη συνεργασία με τον Άρη!

Παρούσα σε όλες τις συζητήσεις και συμφωνίες ήταν και η Ειρήνη Καρυπίδη. Η παρουσία των Κινέζων προκλήθηκε άλλωστε μετά από πρωτοβουλία της Hellenic Trade Council (HETCO) της οποίας ηγείται η Ειρήνη Καρυπίδη. Πρόκειται για μια επίσκεψη που προκάλεσε η HETCO, προκειμένου να βρεθούν στην Θεσσαλονίκη εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρήσεων, εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ντον Γκουάν σε τομείς όπως γεωργία, βαριά βιομηχανία, τουρισμό, υγεία, real estate, κατασκευές, τεχνολογία κτλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι 14 βιομηχανικών και επενδυτικών ομίλων της Νότιας Κίνας επισκέφτηκαν και το δήμο Θεσσαλονίκης και υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας σε επιχειρηματικό τομέα και τουρισμό. Τον δήμο εκπροσώπησε ο Πέτρος Λεκάκης.

Δείτε φωτογραφίες:

To Top