ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρυπίδης στο PRESSARIS: “Στόχος τα 12.000 διαρκείας και συνεχίζουμε δυναμικά! Ο Άρης θα ενισχυθεί παντού”

Σε λίγες μέρες θα τεθούν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής σεζόν για τον Άρη. Πιο νωρίς από ποτέ, με δεδομένο ότι από τη μια η χρονιά ξεκινάει φέτος πιο νωρίς σε σχέση με τα προηγούμενα πέντε χρόνια και από την άλλη κρίνεται σημαντική η στήριξη του κόσμου.

Τις σκέψεις του πάνω σε αυτόν τον άξονα μοιράζεται μέσω του PRESSARIS με τους φιλάθλους των κιτρινόμαυρων, ο Θοδωρής Καρυπίδης.

Ο επικεφαλής της ΠΑΕ Άρης αφού αρχικά υπογράμμισε ότι: “Δημιουργήσαμε μια ομάδα από την αρχή, με στόχο να παίρνει νίκες και να προσφέρει θέαμα, ομάδα που κατάφερε να φέρει σε πέρας την έξοδο της στην Ευρώπη”

Μίλησε για το θέμα της στήριξης των φιλάθλων και της επικείμενης διάθεσης των διαρκείας. Οπως είπε: “Πάντα ήμουν της άποψης ότι βασική προϋπόθεση της επιτυχίας ενός συλλόγου με την δυναμική του Άρη είναι η στήριξη του κόσμου. Ένας άνθρωπος δεν μπορεί από μόνος του να χρηματοδοτεί μια ΠΑΕ όπως είναι ο Άρης. Ο κόσμος και η παρουσία των φιλάθλων είναι σημαντική, ειδικά στην νέα χρονιά. Τα διαρκείας θα βγουν σε λίγο καιρό στον κόσμο. Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε κατά πολύ το φράγμα των 10.000 διαρκείας, να φτάσουμε τα 12.000 και να συνεχίσουμε δυναμικά. Όλοι περιμένουμε την συμμετοχή των φιλάθλων μας. Περιμένω κι εγώ να υποστηρίξουν πιο έντονα την ομάδα”.

Σε ότι αφορά το μεταγραφικό μέρος τόνισε ότι: “Η ΠΑΕ έχει ανθρώπους που ξέρουν καλά τι χρειάζεται η ομάδα, σε ποιες θέσεις θα πρέπει να ενισχυθεί και ήδη γίνονται πολλά στο κομμάτι αυτό. Όλη μέρα δουλεύουν πάνω σε αυτό. Δεν χρειάζεται να πούμε τώρα κάτι περισσότερο… Η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά και παντού, όπου πρέπει για να είναι πιο ανταγωνιστική στην νέα περίοδο. Αρκεί επιμένω να έχουμε την στήριξη του κόσμου του Άρη, βάσει της δυναμικής που έχει αυτός ο σύλλογος”.

To Top