Πέφτει η αυλαία στο Παλέ κόντρα στο Ρέθυμνο με… ελάχιστο ζητούμενο τη νίκη (PRESSARIS, 17:30)

Μια κακή σεζόν για τον Άρη, δεύτερη συνεχόμενη, φτάνει στο τέλος της σήμερα (17:30) στο Αλεξάνδρειο, με αντίπαλο το Ρέθυμνο. Το ελάχιστο ζητούμενο για τους παίκτες είναι να κλείσουν με νίκη αυτή τη χρονιά, ικανοποιώντας έστω και για ένα δίωρο τους φιλάθλους τους.

Το ελάχιστο που πρέπει να κάνει σήμερα ο Άρης είναι να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Πάντα έχει μια σημασία να τελειώνει κάτι με όμορφο τρόπο και από τη στιγμή που οι κίτρινοι δεν κατάφεραν φέτος να προσφέρουν ουσιαστική χαρά στον κόσμο τους, τουλάχιστον ας κλείσουν τη σεζόν με τον σωστό τρόπο.

Ο Άρης μετά την χθεσινή ήττα του Πανιωνίου θα είναι οριστικά ένατος στη βαθμολογία, εκτός κι αν συμβεί κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι Ολυμπιακός – Προμηθέας, που θα τον βάλει στην πρώτη οχτάδα.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που ενδιαφέρει σήμερα τον Γιάννη Καστρίτη είναι να δει τους παίκτες του στο παρκέ συγκεντρωμένους για 40 λεπτά, έτοιμους να παίξουν έναν αγώνα, αφήνοντας στην άκρη το ότι είναι το τέλος της σεζόν.

Η απουσία του Λευτέρη Μποχωρίδη από την δράση παίζει τον ρόλο της σαφώς, διότι ο Άρης στερείται τις υπηρεσίες του πιο ποιοτικού παίκτη του, αλλά η παρουσία του στην 12αδα για ψυχολογικούς λόγους είναι μια… υπενθύμιση προς όλους ότι το ζητούμενο σήμερα είναι η νίκη.

To Top