ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Προχωράει κι επίσημα η αύξηση για το Μετοχικό Κεφάλαιο της ΠΑΕ Άρης κατά 1.000.000 ευρώ! (photo)

Δημοσιεύτηκε και επίσημα η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου κατά 1.000.000 ευρώ, όπως είχε γνωστοποιήσει η ΠΑΕ Άρης από την τακτική γενική συνέλευσή της, στις 13 Απριλίου!

Ήδη ανέβηκε από τις 3 Μαΐου στο ΓΕΜΗ η έγκριση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Άρης κατά ένα εκατομμύριο ευρώ, για την ακρίβεια 999.990 ευρώ, ώστε να προχωρήσει και τυπικά η συμμετοχή της εταιρίας «AMANI SWISS» στην ΠΑΕ. Πρόκειται για εταιρία συμφερόντων της οικογένειας Καρυπίδη η οποία έλαβε την έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη συμμετοχή της στην ΠΑΕ Άρης, πριν μερικές βδομάδες.

Το σχετικό έγγραφο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αναφέρει επίσης ότι μέχρι τις 18 Μαΐου θα ολοκληρωθεί η διαδικασία, ώστε να κλείσει η δεύτερη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου από την έναρξη της νέας ΠΑΕ Άρης. Η πρώτη είχε πιστοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου 2018 για 690.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ για την έγκριση της ΑΜΚ, ενώ δημοσιεύουμε και το έγγραφο που αποδεικνύει πως προχωράει η τυπική διαδικασία:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, η οποία αποφάσισε την έγκριση των χρηματοοικονομικών καταστάσεων της δεύτερης εταιρικής χρήσης, που έληξε στις 30/06/2018, την εκλογή ορκωτού ελεγκτή για την τρέχουσα χρήση και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 1.000.000,00 ευρώ».

To Top