ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καρυπίδης: “Συλλογική απόφαση για Ερέρα, φέρθηκε άσχημα για Γκαρσία”

Ο Θόδωρος Καρυπίδης εξήγησε πως κατέληξε στην απόφαση να απομακρύνει τον Πάκο Ερέρα, τονίζοντας πως ήταν συλλογική απόφαση, ενώ έβαλε κατά του Ισπανού για τον τρόπο που φέρθηκε στον Άρη με την υπόθεση του Ματέο Γκαρσία.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ανέφερε χαρακτηριστικά: “Όλα έχουν ξεκινήσει από την μέρα που έφυγε ο Ερέρα, γι αυτό επέλεξα να μην βγω να μιλήσω. Δεν είχα πρόβλημα να πω τι δεν έκανε. Σίγουρα δεν ήμασταν τρελοί; Θέλαμε το κακό της ομάδας;

Την απόφαση δεν την πήρε ο Διαμαντόπουλος, μόνος του, είχαμε εντοπίσει πολλά πράγματα από την προετοιμασία. Περιμέναμε βελτίωση, αλλά δεν την είδαμε. Το καλό ξεκίνημα τα κάλυψε. Εμείς ξέραμε όμως τα λάθη του Ερέρα και τα είχαμε εντοπίσει στην Ολλανδία.

Δεν έφυγε ο Ερέρα γιατί έχασε τα ντέρμπι, ο καθένας θα μπορούσε να τα χάσει. Στο 83΄στα Γιάννινα έκανε τρεις μαζικές αλλαγές. Δεν το είδα ξανά ποτέ στη ζωή μου. Το ποτήρι ξεχείλισε όταν πέντε πρωτοκλασάτοι παίκτες ήρθαν και μας μίλησαν για την δουλειά του προπονητή, ότι δεν κάνουν τίποτα στις προπονήσεις. Αυτό ήταν η σταγόνα και μετά πήραμε την απόφαση να αλλάξουμε προπονητή.

Κάναμε μία επιλογή, θέλαμε Έλληνα που ξέρει την κατηγορία. Αν φέρναμε έναν ξένο, θα θέλαμε έναν μήνα να προσαρμοστεί. Φέραμε έναν Έλληνα που μπορεί να μην είχε δουλέψει σε μεγάλες ομάδες, αλλά έχει γνώσεις. Δεν τον αγκαλιάσαμε τον αμφισβητήσαμε. Ένιωθε ανεπιθύμητος…

Βρίζουμε τον Διαμαντόπουλο. Μία επιλογή δική μου, είναι άριστος γνώστης, έχει επαφές με ευρωπαϊκούς συλλόγους και με μεγάλα γραφεία. Αυτά που ακούω για χαρτάκια είναι να γελάς. Δεν θα δεχόταν ούτε ο Ερέρα, ούτε ο Διαμαντόπουλος. Αυτά τα έβγαζαν οι παίκτες που δεν έπαιζαν και κατηγορούσαν τον Διαμαντόπουλο. Ο Άρης στις μεταγραφές είχε το χειρότερο όνομα στην Ευρώπη. Μπήκε μπροστά ο Διαμαντόπουλος και πέτυχε για να έρθουν οι παίκτες. Γιατί να τον χτυπάμε; Δεν φταίει ο Διαμαντόπουλος.

Για τον Ερέρα τέλος, οι παίκτες δεν ήξεραν τον αντίπαλο. Πήγαμε να παίξουμε τον ΠΑΟΚ και οι ξένοι ειδικά δεν ήξεραν ποιον θα αντιμετωπίσουν. Τους έδειχνε βίντεο τον ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ και τους έδειχνε τον ΟΦΗ. Το μόνο που με ενόχλησε είναι το θέμα του Γκαρσία. Να τον παίρνει τηλέφωνο να γυρίσει στην Λας Πάλμας. Κι αυτοί να τον πιέζουν, 20 χρονών παιδί. Τον πήρε τηλέφωνο και γίναμε… κ@λος!”.

To Top