ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Σκέφτηκα να φύγω μετά την Λαμία! Δεν ήμουν Άρης, έγινα Άρης κι όταν φύγω θα είμαι Άρης”!

Ο Θοδωρής Καρυπίδης κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου αναφέρθηκε στο κομμάτι της ψυχολογίας, τις αποδοκιμασίες, αλλά και την δική του θέση.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όπως είπε:

“Δεν έχουν ψυχολογία οι παίκτες, μιλάω μαζί τους και είναι όλοι στρεσαρισμένοι. Δεν ξέρω ποιοι καλλιεργούν αυτή την εσωστρέφεια. Τα ίδια έγιναν και παλαιότερα και έφτασε στην Γ΄Εθνική. Επί Κούπερ αποκλείστηκε στο Κύπελλο, όλοι πονέσαμε με τον αποκλεισμό και πιο πολύ εγώ. Με τον Κούπερ αποκλείστηκε στα Τρίκαλα, με τον Όγιος στη Νίκη Βόλου. Δεν υπήρχε αυτή η παράνοια. Μπορώ να καταλάβω την δυσαρέσκεια, έχω σκύψει το κεφάλι, είμαι εδώ και 4 χρόνια και τα κατάλαβα όλα, την στεναχώρια την πίκρα τους.

Στην Β΄Εθνική τα ίδια, μηδέν στήριξη. Κάναμε και τα λάθη τα δικά μας, τα διορθώσαμε και σήμερα είμαστε εδώ και είμαστε πολύ καλά. Θα παλέψουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Αν δεν έχουμε τον κόσμο εδώ δεν θα πετύχουμε. Είμαστε εχθροί; Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, όχι να μας κρίνουν στο γήπεδο. Πήραμε κάποιους παίκτες, συμμετείχα στον σχεδιασμό με Ερέρα, ήταν δική μου επιλογή, πήγα και τον βρήκα, συμφωνήσαμε και επιλέξαμε κάποιους παίκτες.

Ο σχεδιασμός έγινε, όχι για να μείνουμε στην κατηγορία, αλλά εγώ μέσα μου ήξερα πως είναι για την Ευρώπη, ο σχεδιασμός. Θα μπορούσα να κάνω ένα μικρό μπάτζετ και να είμαστε όλοι… ηθοποιοί. Πήρα παίκτες για να πάμε στην Ευρώπη. Παρακαλώ πολύ να είμαστε ψύχραιμοι. Στις χαρές το ήξερα. Δεν δέχομαι αυτή την απαξίωση για την ομάδα και τα παιδιά. Θα έρθουν και κακές μέρες. Εγώ δεν ήμουν Άρης, έγινα Άρης και δεν κομπλάρω να το πω.

Και έγινε από πολλούς περισσότερους και τον πονάω περισσότερο, κι όταν θα φύγω θα είμαι πάλι Άρης. Το θέμα είναι να φύγω εγώ, όχι να με διώξουν και μετά την Λαμία το σκέφτηκα, γιατί δεν αξίζω τέτοια απαξίωση. Με τους Αρειανούς παράγοντες που τον εξαφάνισαν από τον χάρτη”.

To Top