Καστίγιο: «Αφιερώνω το βραβείο σε Μιχαλήτσο και Κόντη, που με πίστεψαν» (photostory & videos)

Ο Νέρι Καστίγιο κέρδισε το… ντέρμπι του πολυτιμότερου παίκτη της 19ης αγωνιστικής από τον Κοστίν Λάζαρ. Τα δυο γκολ του που έδωσαν στον Άρη νίκη -μέσα από ανατροπή- με τον Λεβαδειακό τον ανέδειξαν MVP της περασμένης αγωνιστικής με 49,69%, έναντι 49,65% του μέσου του ΠΑΟΚ και 0,66 του Μάριο Μπρέσκα του Αστέρα. Η βράβευση του Καστίγιο θα γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το PRESSARIS είναι εκεί και θα σας μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες…

Την βράβευση του Νέρι Καστίγιο θα κάνει ο μέχρι πρότινος υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη και συνεργάτης του Μάνουελ Μασάδο, Γιάννης Μιχαλήτσος. Ο Μιχαλήτσος ήταν αυτός που προπονούσε τον Καστίγιο επί εποχής Πρόμπιερζ στο δεύτερο γκρουπ και αυτός που τον βοήθησε να επιστρέψει στην καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος πριν παραδώσει το βραβείο του MVP στον Μεξικανό παίκτη, είπε: «Αυτό το βραβείο το κερδίζει ο Νέρι όχι γιατί ήταν ο MVP στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά για όλη την προσπάθεια που έκανε το τελευταίο διάστημα. Δούλεψε πολύ και του βγήκε αυτή η απόδοση στο γήπεδο και πέτυχε σε τέσσερα παιχνίδια έξι γκολ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό και δεν έχει ξαναγίνει. Βοήθησε την ομάδα και θα συνεχίσει να το κάνει, γιατί είναι και φιλότιμο παιδί και έχει μεγάλη ποδοσφαιρική αξία».

Ο Καστίγιο τόνισε από την πλευρά του σε άπταιστα ελληνικά: «Ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς (σ.σ. τον Γιάννη Μιχαλήτσο), που ήταν πολύ σημαντικός για μένα την περίοδο που πέρασε. Χωρίς τον μίστερ ούτε τα γκολ θα μπορούσα να βάλω, ούτε να παίξω καλά. Από την μέρα που κάναμε προπόνηση με τα άλλα τρία παιδιά μου μιλούσε κάθε μέρα και όταν πήρε την ομάδα μου έδειξε εμπιστοσύνη και μου έδωσε δύναμη για να τα καταφέρω όλα αυτά. Εύχομαι να συνεχίσω έτσι και αν βοηθάω τον Άρη. Ευχαριστώ τον μίστερ και τον Γιάννη Κόντη που ήταν μαζί μου την δύσκολη περίοδο. Το αφιερώνω στον μίστερ και τον Κόντη αυτό το βραβείο, γιατί με πίστεψαν όταν τα πράγματα δεν ήταν καλά… ».

Πρόσθεσε πως σημασία έχει η επίτευξη των στόχων του Άρη: «Δεν με ενδιαφέρει τόσο το προσωπικό βραβείο, όσο να κερδίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι που έχουμε και μετά να βάλουμε τον Άρη εκεί που πρέπει. Πάντα θέλω να είμαι ο καλύτερος και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω».

Δείτε φωτογραφίες από τη βράβευση του Νέρι Καστίγιο ως MVP της 19ης αγωνιστικής:
{gallery}siridis/castillo_mvp{/gallery}

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μιχαλήτσου πριν παραδώσει το βραβείο:
{youtube}EwNzOIkbvvQ|640|360|1{/youtube}

Οι δηλώσεις του Νέρι Καστίγιο και η αφιέρωση σε Μιχαλήτσο και Κόντη:
{youtube}SCjlXHImVuc|640|360|1{/youtube}

To Top