Προφορική συμφωνία του Άρη με τον Τζέιμς!

Ο Άρης ήρθε σε προφορική συμφωνία με την BDA Sports για την ελευθερία του Ντομινίκ Τζέιμς! Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ράντε Φιλίποβιτς, εκπρόσωπος του παίκτη ήρθε πριν από λίγη ώρα σε νέα επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη και του έκανε νέα, βελτιωμένη πρόταση, την οποία οι κίτρινοι φαίνεται πως θα αποδεχτούν.

Η πλευρά του Τζέιμς δεν κατέθεσε υπόμνημα στην FIBA γιατί γνώριζε εκ των προτέρων ότι δεν θα μπορούσε να κερδίσει την υπόθεση. Επανήλθε με νέα πρόταση, σαφώς πολύ πιο καλή από αυτή που έκανε χθες και φαίνεται πως η δεύτερη πρόταση καλύπτει τις απαιτήσεις του Άρη. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα προκύψει την Δευτέρα και τότε λογικά θα σταλεί και το letter of clearance του Τζέιμς στην Παρτιζάν.

Τα σερβικά ΜΜΕ αναπαράγουν την είδηση περί συμφωνίας του Άρη με τον Τζέιμς και προσθέτουν ως είδηση ότι ο Αμερικανός πλέι μέικερ θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την Παρτιζάν την επόμενη βδομάδα και θα ντεμπουτάρει στο παιχνίδι με τη Σιρόκι για την Αδριατική Λίγκα.

To Top