Ο Ακόστα προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε!

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε μέσα στη διάρκεια της εβδομάδας ο Νόε Ακόστα θα απουσιάσει από τον αγώνα της Ξάνθης. Ο Μασάδο περίμενε τον Ισπανό, ωστόσο στη σημερινή προπόνηση διαπίστωσε πως δεν μπορεί να τον υπολογίζει καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος να πάρει θέση στην κιτρινόμαυρη 11άδα.

Οι εναλλακτικές για το αριστερό κομμάτι της επίθεσης είναι δυο. Ο Πορτογάλος σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Κατίδη μια και ο νεαρός είχε καλή παρουσία όταν αγωνίστηκε  στην θέση αυτή στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Παράλληλα, υπάρχει η επιλογή του Τριανταφυλλάκου στη κορυφή της επίθεσης, πράγμα που απελευθερώσει τον Καστίγιο στην αριστερή πλευρά. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει τη δυνατότητα να διαλέξει μια από τις δυο επιλογές προκειμένου να καλύψει το κενό του φορμαρισμένου Ακόστα.

Το βασικό σχήμα δεν θα έχει άλλες αλλαγές με δεδομένο ότι έχει βρει ρυθμό η ομάδα, ενώ προέρχεται και από το καλύτερο φετινό της παιχνίδι, αυτό με τον Λεβαδειακό.

Εκτός από τους τραυματίες Ακόστα, Παπαστεριανό και τον τιμωρημένο Γιαννιώτα, όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Μασάδο (πλην Σηφάκη-Νάτσο) καθώς και ο Πρίττας έχει ανεβάσει την τελευταία εβδομάδα ρυθμούς.

To Top