Καστίγιο: «Λύνω το συμβόλαιο και πάω Πατσούκα»

Την αποχώρησή του από τον Άρη προανήγγειλε ο Νέρι Καστίγιο, που άφησε να εννοηθεί ότι η λύση του συμβολαίου του είναι θέμα ημερών και ότι στην συνέχεια θα μεταβεί στο Μεξικό για να υπογράψει στην Πατσούκα. Άλλωστε, όπως επισήμανε το PRESSARIS το διαζύγιο είναι δεδομένο με τους κίτρινους.

Με δηλώσεις του στη μεξικανική εφημερίδα «Record», ο επιθετικός του Άρη τόνισε ότι ο αδερφός και εκπρόσωπός του, Άλεξ Καστίγιο, ήρθε στη Θεσσαλονίκη ώστε να λύσει το συμβόλαιό του και να δρομολογήσει έτσι τη μεταγραφή του στην Πατσούκα.

Ο Νέρι Καστίγιο δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι στην Ουρουγουάη. Ο αδερφός μου τα κανονίζει όλα. Πήγε στην Ελλάδα να λύσει το συμβόλαιό μου και αυτό μάλλον θα γίνει την Τρίτη. Τότε θα ταξιδέψω στο Μεξικό για να υπογράψω στην Πατσούκα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον προπονητή της Πατσούκα και πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό του Μεξικού, Ούγκο Σάντσες, με τον οποίο αναμένεται να ανταμώσει ξανά: «Στον Ούγκο αρέσουν οι νίκες. Ο ερχομός του στην ομάδα είναι κάτι ξεχωριστό, ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Στην εθνική Μεξικού, μου έδωσε κίνητρο και έπαιξα πολύ καλά μαζί του».

To Top