Αιχμές Βένου για την ΚΜΑ, επιβεβαίωση για Γράντα

Ο Γιάννης Βένος έδωσε μια άλλη διάσταση στο θέμα της πρωτοβουλίας των βετεράνων. Άφησε αιχμές για τη δράση της Κοινωνίας Μελών Άρη, ενώ επιβεβαίωσε ότι ο Γράντας είναι «ζεστός» υπό την προϋπόθεση ότι θα μπουν και άλλοι στην προσπάθεια, όπως ήταν σαφές από την αρχή…

Ο πρόεδρος των βετεράνων του Άρη μίλησε στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού. Αναλυτικά:

– Σε ποιο σημείο βρισκόμαστε κ. Βένο;

«Στο σημείο μηδέν! Δεν έχει προχωρήσει τίποτα και δεν μπορώ να σας φωτίσω πάρα πολύ».

-Το ενδιαφέρον του κ. Γράντα εξακολουθεί να υφίσταται;

«Ο Λάμπρος έχει πει και δεν το παίρνει πίσω, πως εφόσον βρεθούν συμπαραστάτες θα συμμετέχει, διαφορετικά, μόνος του, δεν μπορεί να προχωρήσει. Τα νούμερα είναι μεγάλα, απαγορευτικά θα έλεγα. Υπάρχει το ενδιαφέρον του κ. Ζορπίδη ο οποίος είναι φίλος μου και έχει δεσμευτεί και αυτός να βοηθήσει, όμως χρειάζονται κι άλλοι».

-Θα γίνει άλλο ραντεβού;

«Είναι πολύ πιθανό, μέσα στο Σαββατοκύριακο, να γίνει μία ακόμη συνάντηση. Το παλεύω. Θα δούμε.».

-Ο ρόλος του Γιάννη Ιωαννίδη;

«Ο ρόλος του Γιάννη Ιωαννίδη είναι πολύ σημαντικός, γιατί είναι ένα πρόσωπο με υψηλό αίσθημα ευθύνης και μεγάλη γκάμα γνωριμιών. Ως πολιτικός έχει και μια επιπλέον δύναμη να συγκεντρώσει κάποιους ανθρώπους. Θεωρώ πολύ σημαντική τη συμβολή του. Αγαπάει τον Αρη και νομίζω πως σε αυτή την αγάπη μπορεί να ελπίζει η ομάδα».

-Το ότι οι περισσότεροι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες σωτηρίας του Αρη πάνω στη δική σας πρωτοβουλία πως σας φαίνεται;

«Αυτό είναι ανήθικο! Ποιος είναι ο μεγαλομέτοχος του Αρη; Δεν είναι η Λέσχη; Εχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα η Λέσχη; Ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν τους βετεράνους; Εάν ήξερα ότι το όλο θέμα εκ μέρους μας θα έπαιρνα τέτοια έκταση δεν θα το δημοσιοποιούσα ποτέ. Αλλωστε όπως βλέπετε, το τελευταίο χρονικό διάστημα, αποφεύγω να βγαίνω να μιλάω, γι αυτόν ακριβώς το λόγο, αλλά κάποτε αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει».

-Δηλαδή, εάν γνωρίζατε τι επρόκειτο να συμβεί, ίσως να μην αναλαμβάνατε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία;

« Όχι, δεν λέω αυτό. Και πάλι θα προσπαθούσα, όπως προσπαθώ, αλλά κάτω από άλλες συνθήκες. Δεν είναι σωστό όλος ο Αρης να περιμένει από εμάς λύσεις, τη στιγμή που τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε κανέναν απολύτως ρόλο στην ομάδα. Ποιος έφερε την κατάσταση σε αυτό το σημείο; Εμείς ή η σημερινή διοίκηση; Κάποια στιγμή θα πρέπει τα πράγματα να μπουν στη θέση τους».

-Τι πιθανότητες επιτυχίας δίνετε στη δική σας προσπάθεια;

«Νομίζω, πως είμαστε στο 50-50. Μακάρι να μπορέσουμε να αυξήσουμε το ποσοστό αυτό». 

 

To Top