Καστίγιο: “Μου αρέσει η ιδέα να είμαι ξανά μαζί με τον Ούγκο – Δεν γνωρίζω τίποτα για Πατσούκα!”

Δηλώσεις του Νέρι Καστίγιο φιλοξενούνται σε μεξικανική εφημερίδα, με τις οποίες ο επιθετικός του Άρη εκφράστηκε με πολύ καλά λόγια για τον Ούγκο Σάντσεζ, τονίζοντας πως θα του άρεσε η ιδέα να είναι και πάλι μαζί οι δυο τους, αλλά παράλληλα επισημαίνει πως δεν γνωρίζει τίποτα ο ίδιος για το ενδιαφέρον της Πατσούκα!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Record” ο Καστίγιο δήλωσε πως “μου αρέσει η ιδέα να είμαι ξανά μαζί με τον Ούγκο, αλλά πρέπει να μιλήσουμε με την ομάδα, να δούμε αν θα προκύψει κάτι”.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην “Record” ο Καστίγιο βρίσκεται ακόμα στην Ουρουγουάη. “Δεν ξέρω τίποτα εγώ. Γνωρίζω μόνο ότι και εσείς, ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Δεν θα μιλήσω γι’ αυτό, δεν ξέρω ποιος δίνει πληροφορίες, εγώ απλά βλέπω ότι δημοσιεύεται”, επεσήμανε ο επιθετικός του Άρη, με τον οποίο υπάρχει συμβόλαιο και την επόμενη χρονιά. “Για μένα ο Ούγκο είναι ένας πολύ καλός προπονητής, ένας πολύ καλός άνθρωπος”, κατέληξε ο Καστίγιο, που κλήθηκε στην Εθνική Μεξικού το 2007 όταν προπονητής ήταν ο Σάντσεζ, ο οποίος τώρα τον θέλει στην Πατσούκα.

To Top