ΜΠΑΣΚΕΤ

Καστρίτης: “Θέλει πίστη, όλοι μαζί να μείνουμε ενωμένοι”

Ο Γιάννης Καστρίτης υπογράμμισε πως λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά σήμερα και στέρησαν από τον Άρη τη νίκη και φάνηκε αισιόδοξος για επιστροφή στις νίκες.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε στην κάμερα της Cosmote TV: “Δεν κοιτάμε τα αρνητικά σερί όσο τι πρέπει να κάνουμε για να είμαστε όπως πρέπει σε κάθε παιχνίδι. Είναι δύσκολη θέση για μια ομάδα όπως ο Άρης να προπονείται και να ζει με το βάρος της ήττας και των τραυματισμών και των απουσιών. Τα παιδιά μας δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στις προπονήσεις, πολλές φορές όμως δεν τα καταφέρνουμε. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε σήμερα τηρουμένων των αναλογιών, για να αλλάξουμε το τσιπάκι και να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο.

Λέπτομέρειες μας κόστισαν τη νίκη. Κάναμε 18 λάθη απέναντι στην καλύτερη ομαδα σε κλεψίματα στην Ελλάδα και το Τσάμπιονς Λιγκ και χάσαμε και πάλι αρκετές βολές. Παίζουν σημαντικό ρόλο αυτά. Θέλει πίστη, θέλει να μείνουμε όλοι μαζί ενωμένοι και πολύ σύντομα θα επιστρέψουμε στα αποτελέσματα”.

Για το τι άλλαξε από το 51-52 και μετά σχολίασε: “Δύο, τρεις κατοχές σε τέτοια παιχνίδια αν δεν είσαι όπως πρέπει, οι ομάδες σαν την ΑΕΚ έχουν την ποιότητα να σε τιμωρήσουν… Αν προσθέσουμε και το αρνητικό διάστημα που έχουμε πριν που ίσως φέρνει απογοήτευση, τότε μπορεί να εξηγήσει κανείς τι έγινε”.

To Top