ΜΠΑΣΚΕΤ

Καστρίτης: «Θέλω να μείνω, όμως να γίνει συζήτηση με ειλικρίνεια και συναίσθηση ευθύνης»

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο μπάσκετ, αλλά και για την επόμενη μέρα στον Άρη και το αν θα παραμείνει στην ομάδα.

Είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω διάθεση να σχολιάσω κάτι για το παιχνίδι. Θα προσπαθήσω να μιλήσω όσο πιο ώριμα και συνετά μπορώ, για να μην αδικήσω την προσπάθεια που έγινε από όλους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, όπως θα θέλαμε.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, που ήταν δίπλα στην ομάδα και έχει πολύ μεγάλο μερίδιο από ό,τι καλό κατάφερε η ομάδα φέτος. Να ευχαριστήσω τους παίκτες μας για την προσπάθεια, όλους μου τους συνεργάτες, που κάθε μέρα έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό, όλοι όσοι είναι στα γραφεία που έζησα την καθημερινή μάχη για να έχουμε μια εύρυθμη λειτουργία και όλους εσάς για τη συνεργασία».

Και πρόσθεσε για τα γεγονότα στο ελληνικό μπάσκετ: «Να μη πω τίποτα για το παιχνίδι. Λυπάμαι πάρα πολύ για όσα ζούμε στο μπάσκετ τις τελευταίες μέρες, για τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν και δημιουργούνται καθημερινά και κάτω από αυτές καλούμαστε να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν ξέρω τι έχουμε να περιμένουμε μέχρι τη λήξη. Μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.

Αν δεν έχουμε φτάσει στο μηδέν, είμαστε πολύ κοντά. Αν δεν βρούμε λύσεις με στόχο το καλό του μπάσκετ και μόνο, πολύ σύντομα κανείς από μας δεν θα έχει δουλειά τα επόμενα χρόνια.

Όποιος δεν βλέπει ότι είναι προφανές ότι το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί μέσα στο γήπεδο, κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του, σε ότι αφορά την παραμονή και την τελική κατάταξη… Και θα έχουμε και χειρότερα».

Όσον αφορά την παραμονή του στην ομάδα είπε: «Δεν έχουμε μιλήσει με τον κ. Γουλιέλμο ακόμα. Πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι μας, να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή βάση. Το έχω πει πολλές φορές, προφανώς και θέλω να μείνω. Το τι πρέπει να γίνει την επόμενη μέρα θα πρέπει να καθίσουμε, να συζητήσουμε και με μοναδικό γνώμονα το καλό του Άρη, να βρούμε…

Έχουν γίνει κάποιες επιδερμικές συζητήσεις, αλλά αυτό απέχει πολύ από το να καθίσουμε να συζητήσουμε σε σοβαρή βάση. Προερχόμαστε από μια πολύ δύσκολη χρονιά, μιλάμε για έναν τεράστιο σύλλογο, με πολύ κόσμο, που διανύει δύσκολες σεζόν. Πρέπει να γίνει συζήτηση με ειλικρίνεια και συναίσθηση της ευθύνης απέναντι σε αυτή τη μεγάλη ομάδα».

To Top