ΜΠΑΣΚΕΤ

Καστρίτης: “Με λίγη τύχη ίσως να διεκδικούσαμε κάτι καλύτερο”

Ο Γιάννης Καστρίτης έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο και υποστήριξε πως με λίγη τύχη παραπάνω ο Άρης ίσως και να έφευγε με τη νίκη σήμερα από το ΣΕΦ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη δίκαιη νίκη του. Για μας πέρα από το βαθμό δυσκολίας που είχε πέρα από το γεγονός ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, είχε και την ιδιαιτερότητα ότι προερχόμασταν από μία μακρά διακοπή και ειδικά σε ένα σημείο του πρωταθλήματος που είχαμε βρει τον ρυθμό μας.

Τα παιδιά δούλεψαν πολύ στη διάρκεια της διακοπής, οπότε ένα ερωτηματικό ήταν πώς θα επανεμφανιστούμε. Μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι σε γενικές γραμμές, αν και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά, ειδικά στο αμυντικό τρανζίσιον. Ο Ολυμπιακός σκόραρε 19 πόντους από αιφνιδιασμούς και αυτό μας πλήγωσε.

Παρόλ’ αυτά, για ακόμα μια φορά, τα παιδιά μας έδειξαν πίστη στις δυνατότητές τους και την ομάδα, μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και φτάσαμε ως το τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου να διεκδικούμε με λίγη τύχη ίσως και κάτι καλύτερο.

Δυστυχώς οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο σε τόσο κλειστά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός είχε καλύτερες αποφάσεις στο τέλος και δίκαια έφτασε στη νίκη.

Εμείς έχουμε ακόμα εννιά παιχνίδια μπροστά μας με πρώτο αυτό με τον Κολοσσό στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας. Θέλουμε πάση θυσία τη νίκη και προς αυτή την κατεύθυνση θα προετοιμαστούμε αυτή τη βδομάδα ώστε να την πετύχουμε”.

To Top