ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: “Οι παίκτες έβγαλαν καρδιά, ψυχή και θέληση”

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στην ομάδα του δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του γιατί έβγαλαν στο παρκέ καρδιά και ψυχή, όπως επεσήμανε.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο τεχνικός του Ηρακλή τονισε: “Γνωρίζαμε ότι θα ήταν πολύ ιδιαίτερο το παιχνίδι, γιατί ήταν το πρώτο εντός έδρας ματς του Ηρακλή μετά από ολλά χρόνια και είχαμε απέναντί μας την ομάδα του Άρη, όλοι μας γνωρίζουμε τι χαρακτηριστικά έχει κάθε τοπικό ντέρμπι.

Δεν μπορούμε παρά να είμαστε ικανοποιημένοι πρώτα από όλα από τη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Δεν εχουν βρεθεί ακόμα όλοι μαζί στο γήπεδο να δουλέψουν σωστά και σήμερα έβγαλαν ένα πρόσωπο που είχε καρδιά, ψυχή και θέληση για τη νίκη. Ευελπιστούμε η υγεία να είναι μαζί μας και στα παιδιά και όσο το δυνατόν να μην έχουμε τραυματίες.

Να πω ένα μεγάλο μπράβο και στον κόσμο μας που κατέκλυσε το γήπεδο. Μας στήριξαν όλη την βδομάδα, μόνο ευχάριστο και ευοίωνο είναι ότι γεμίζουν τα γήπεδα. Οι φίλαθλοί μας είναι εξαιρετικοί, φοβερή ατμόσφαιρα, μακάρι να συνεχιστεί και εμείς δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε κατάθεση ψυχής”.

To Top