ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μαρκόπουλος: “Η κούραση δημιούργησε αδυναμία…”

Ο Σούλης Μαρκόπουλος εστίασε στην κούραση που έπαιξε ρόλο στην σημερινή εμφάνιση του Άρη και αποκάλυψε πως ο τραυματισμός του Λευτέρη Μποχωρίδη δείχνει να είναι αρκετά σοβαρός.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Συγχαρητήρια στον Ηρακλή, έκανε πολύ καλή και μεστή εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πέτυχε μια δίκαιη νίκη.

Δεν παίξαμε καθόλου καλά, βγήκαμε από την αρχή έξω από το παιχνίδι. Αποσυντονιστήκαμε αρκετά γρήγορα, προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε, αλλά η κούραση δημιουργησε αδυναμία στους παίκτες να βρεθούν σε καλή κατάσταση. Φυσιολογικό ήταν να κάνουμε λάθη και να δώσουμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και μέσα από επιθετικά ριμπάουντ. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να βελτιωθούμε σε αυτούς τους τομείς”.

Ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Μποχωρίδη και απάντησε: “Είναι αρκετά σοβαρός, δεν ξέρω ακριβώς. Το ιατρικό τιμ θα μας πει από την Δευτέρα. Είναι θέμα που θα συζητήσουμε με την ομάδα για το πως θα πορευτούμε”.

Για το ότι γέμισε το Ιβανώφειο σήμερα είπε: “Οι φίλαθλοι του Ηρακλή διψούν για την ομάδα τους, είναι ευχάριστο που το γεμίζουν το γήπεδο. Ξέρουμε ότι και οι φίλαθλοι του Άρη γεμίζουν το γήπεδο και στηρίζουν την ομάδα, ελπίζω να συμβεί αυτό και από τις άλλες ομάδες”.

To Top