ΜΠΑΣΚΕΤ

Καστρίτης: “Ο κόσμος του Άρη είναι ίσως ο πιο μπασκετικός, άρα δεν νομίζω πως θέλουν να βλέπουν πάλη”

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναικό και αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που υπήρχε ενώ επίσης μίλησε και για την άμυνα του Άρη…

Αναλυτικά όσα είπε

“Το πιο σημαντικό σήμερα ήταν η απίστευτη ατμόσφαιρα δίχως να γίνει το παραμικρό, σε ένα ματς με μεγάλη ένταση. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, αυτές οι εικόνες αναβαθμίζουν το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός ήρθε έτοιμος να δώσει το 100% για να κερδίσει. Τα παιδιά μας ήταν έτοιμα, ανταποκριθήκαμε σε μεγάλο βαθμό και πήγαμε με +1 στο ημίχρονο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν σκληροί στην άμυνα, ο Παναθηναϊκός μας πίεσε και πήρε μια διαφορά πολύ σημαντική. Τα παιδιά δεν σταμάτησαν να προσπαθούν για να επιστρέψουν αλλά υπήρχε το θέμα με τις δυνάμεις, αλλά και το πρόβλημα με τα φάουλ. Ετσι, ο Παναθηναϊκός έφτασε στην νίκη. Μπράβο στους παίκτες. Σημαντικό είναι πως προσπαθούμε ανεξαρτήτως αντιπάλου. Νωρίς το πρωί έχουμε ταξίδι για την Γαλλία, για το ματς με την Μπουργκ”.

Για την άμυνα του Άρη και το ότι ενοχλεί ο τρόπος παιχνιδιού: “Δεν ασχολούμαστε, δεν μας ενδιαφέρει τι λένε. Μπορεί αυτό βαθιά να με πειράζει, αν προέρχεται από συναδέλφους. Εμάς μας νοιάζει να κάνουμε την δουλειά μας. Δεν θα κάτσω να αναλύσω το πώς παίζουμε άμυνα. Τα έχω πει. Τώρα, πάλι μου λέτε ότι πάλι κάτι γράφτηκε. Η απάντησή μου είναι πως ο Άρης έχει την καλύτερη άμυνα στο Eurocup με διαιτητές Euroleague. Οι αντίπαλοι προπονητές στην Ευρώπη, λένε για το πόσο τους μπερδεύει η άμυνά μας. Σήμερα υπήρχε sold out, σε κάθε ματς υπάρχει πολύς κόσμος. Ο κόσμος του Άρη είναι ίσως ο πιο μπασκετικός, άρα δεν νομίζω πως θέλουν να βλέπουν πάλη. Για να έρχονται, κάτι τους αρέσει. Εμείς έτσι θα συνεχίζουμε να παίζουμε”.

To Top