ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: “Ο Χόρκλερ θυσιάστηκε, ο Χρηστίδης ήθελε να παίξει”

Ο Γιάννης Καστρίτης εξήγησε για ακόμα μια φορά τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον Άρη, αποδίδοντας τα εύσημα και παράλληλα αναφέρθηκε προσωπικά στο κομμάτι των τραυματιών.

Ο Έλληνας προπονητής αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

“Νομίζω εκ προοιμίου ήταν μια δύσκολη αποστολή για εμάς. Πρώτα απ’ όλα, τις τελευταίες δέκα μέρες δε νομίζω ότι ήμασταν περισσότεροι από 7-8 άτομα στη προπόνηση. Στο φινάλε της σεζόν είναι μια πολύ δύσκολη συνθήκη, πόσο μάλλον όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις την -κατά κοινή ομολογία- καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τα πλέι οφ της Euroleague, άρα ανεβάζει ταχύτητα και απόδοση. Για όλους αυτούς τους λόγους, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν.

Ο Χόρκλερ έπαιξε εμφανώς ανέτοιμος, θυσιάστηκε για την ομάδα και ίσως έχει μικρή υποτροπή. Ο Χάγκινς δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί καθόλου αλλά πήρε όσα λεπτά μπόρεσε για να δώσει ξεκούραση στους συμπαίκτες του. Ο Χρηστίδης ήταν ανέτοιμος αλλά ήθελε να μπει να παίξει. Ο Σανόγκο έχει αγωνιστεί πολλές φορές ως τραυματίας.

Γενικά τι να πούμε γι’αυτά τα παιδιά. Πολλά μπράβο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Θέλαμε να κυκλοφορήσουμε γρήγορα τη μπάλα, είχαμε κάποιες καλές φάσεις. Παλέψαμε όσο γινόταν στην άμυνα, όσο είχαμε δυνάμεις και διαχείριση φάουλ. Εχουμε το επόμενο παιχνίδι σε δύο μέρες. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό”.

To Top