ΜΠΑΣΚΕΤ

Καστρίτης: “Πολλά μπράβο σε παίκτες και κόσμο, σύντομα θα έχουμε νέο σέντερ”

Ο Γιάννης Καστρίτης στην συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στην προσπάθεια των παικτών του μετά από δύσκολα παιχνίδια, ενώ αναφέρθηκε και στην ενίσχυση της ομάδας.

Όπως τόνισε αρχικά: «Είναι μία σημαντική νίκη σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μία ομάδα που θα έχει καλή πορεία και θα δυσκολέψει αντιπάλους εντός και εκτός έδρας. Συγχαρητήρια για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

Για την προσπάθεια των παικτών του μετά από δύσκολους αγώνες: «Πολλά μπράβο στους παίκτες μου για την προσπάθεια, κλείσαμε ένα σύνολο δύσκολων αγώνων. Παίξαμε καλά και με την Γκραν Κανάρια και με τον Ολυμπιακό, προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στην Λιθουανία. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε συσσωρευμένη κόπωση, σωματική και πνευματική από τα ταξίδια, ήρθαμε και με πούλμαν στην Πάτρα. Ήμασταν συνεπείς και σταθεροί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ειδικά όταν ο Απόλλων προσπαθούσε να επιστρέψει, οι παίκτες έκαναν το σωστό για να αντιδράσουμε όταν έπρεπε. Κοιτάμε το επόμενο δύσκολο παιχνίδι με την Τουρκ Τέλεκομ, θέλω κι να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήρθαν στην Πάτρα να μας υποστηρίξουν και σήμερα.»

Για το ροτέισον της ομάδας είπε: «Έχει παραπάνω παίκτες στο ροτέισον η ομάδα, ο Περσίδης επέστρεψε αλλά ήταν δύσκολο να μπει άμεσα, ο Φίλλιος επίσης είναι μέρος του ροτέισον. Σύντομα πιστεύω πως θα έχουμε και έναν παίκτη, τον σέντερ. Το ιατρικό τιμ θα κάνει ότι μπορεί για να έρθει σύντομα και ο Μπλούμπεργκς πίσω στα παιχνίδια, θα αργήσει αλλά θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να μειωθεί ο χρόνος. Τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να καλύψει ο ένας τον άλλο, η διοίκηση έκανε μεγάλη προσπάθεια για να δημιουργήσουμε ένα γεμάτο ρόστερ γι’ αυτό τον λόγο, να έχουμε παίκτες να καλύψουν κενά. Έχουμε πολλά άσχημα νέα φέτος, πάντα κάποιος θα χτυπήσει, κάποια ατυχία θα μας βρει Πιστεύω πως σύντομα θα έχουμε άλλο έναν παίκτη για να μας βοηθήσει.»

Για τους Καρ και Κατσίβελη είπε: «Δεν μας απασχολεί μιλάμε για 12 παίκτες, συνεχόμενα παιχνίδια. Σε μία σειρά παιχνιδιών κάποιος θα είναι καλός κάποιος όχι, δουλεύουμε και αργά ή γρήγορα θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε ατομικά και ομαδικά. Κοιτάω πρώτα την ομάδα φυσικά. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια του Καρ και του Κατσίβελη, δεν έχουν να ανησυχούμε για τίποτα, σύντομα θα είναι στο επίπεδο που θέλουμε»

To Top