ΜΠΑΣΚΕΤ

Μποχωρίδης: “Η κούραση δεν είναι δικαιολογία, ξέραμε τι θα ζήσουμε”

O Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την σημαντική νίκη του Άρη απέναντι στον Απόλλωνα, τονίζοντας ότι η ομάδα θέλει ακόμα χρόνο, λέγοντας ότι δεν είναι ικανοποιημένος με την σημερινή εμφάνιση.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: «Χρειάζεται χρόνο η ομάδα, είναι καινούργια από πέρσι έμειναν 2-3 παιδιά. Εγώ προσωπικά δεν φεύγω απολύτως ικανοποιημένος από την εικόνα μας σήμερα αλλά κρατάμε το αποτέλεσμα. Υπάρχει χώρος για βελτίωση σε πολλά κομμάτια».

Για την άμυνα του Άρη: «Το βασικό χαρακτηριστικό μας είναι το αμυντικό μας κομμάτι η ενέργεια που βγάζουμε. Σήμερα δεν το κάναμε στο 100% που μας ζητάει  ο προπονητής μας, πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα και όταν η διαφορά βρίσκεται στους 15 να συνεχίζουμε την σκληρή άμυνα μας».

Για το EuroCup: «Σίγουρα είναι καλή διοργάνωση όλες οι ομάδες έχουν καλό επίπεδο όλη η καθημερινότητα είναι διαφορετική με 2 παιχνίδια την εβδομάδα. Είναι δύσκολο αυτή την εβδομάδα μόνο μία μέρα καθίσαμε στην Θεσσαλονίκη και τις υπόλοιπες ταξιδεύαμε δεν είναι δικαιολογία όταν ήρθαμε στην ομάδα ξέραμε τι θα ζήσουμε».

To Top