ΜΠΑΣΚΕΤ

Καστρίτης: “Τι να πω; Αυτά τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους”!

O Γιάννης Καστρίτης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του μετά το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα για την σπουδαία νίκη του Άρη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά και αν η άμυνα έδωσε τη νίκη: “Το πάθος και η θέληση των παιδιών, να παίξουν και να διεκδικήσουν μέχρι το τέλος, έδωσε τη νίκη. Κάθε φορά λέω για τις απουσίες. Και σε αυτό το παιχνίδι, ξυπνήσαμε Παρασκευή και μάθαμε ότι ο Σταύρος Σχίζας δεν θα είναι μαζί μας. Ο Όμηρος Νετζήπογλου αγωνίστηκε φανερά ανέτοιμος. Τι να πω; Αυτά τα παιδιά έδωσαν και τη ψυχή τους. Είχαμε 4 περιφερειακούς σήμερα. Η άμυνα ήταν πολύ σημαντική. Χτίσαμε κατοχή με κατοχή.”

Για το αν το σημερινό το χρώσταγε η “τύχη”, μετά τις ήττες στις λεπτομέρειες: “Μου αρέσει να λέω ότι το μπάσκετ είναι δίκαιο. Σίγουρα έχει φανεί πως φτάνουμε πολύ κοντά. Φαινομενικά νιώθαμε αδικημένοι αλλά όπως βλέπετε, αν δουλεύεις, κάποια στιγμή θα μπεις στον δρόμο των νικών. Τα παιδιά συνεχίζουν και θα συνεχίσουν να δουλεύουν. Ευελπιστούμε να είμαστε υγιείς όλοι μαζί και σύντομα.

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τους 18 πόντους που σκόραρε ο Κέλι: “Είμαι ικανοποιημένος, όχι επειδή πέτυχε τόσους πόντους, αλλά γιατί φαίνεται να εγκλιματίζεται και να γίνεται κομμάτι αυτού που ήδη είχαμε. Κάθε καλός και ποιοτικός παίκτης, όπως είναι ο Τζέιμς και τα άλλα παιδιά που έχουμε, είναι πάντα ένα καλό κομμάτι του παζλ. Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Είναι πολύ σημαντικό. Εμείς κοιτάμε μόνο το ματς με τον Ηρακλή, ανεξαρτήτως του σημερινού αποτελέσματος! Θέλουμε νίκη πάση-θυσία!”

To Top