ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κατάθεση ψυχής από τον γιο του Γιώρη: «Πατέρας και μέντορας, το όνειρό του για τον Άρη δεν σβήνει»

Συγκλόνισε ο Γιάννης Γιώρης, γιος του Στέφανου Γιώρη και πρώην μέλος του τεχνικού τιμ του Άρη, ο οποίος μίλησε για τον πατέρα του, που έφυγε πριν από εννέα χρόνια με λόγια καρδιάς και αγάπης για τα όσα έκανε για τον Άρη αλλά και τα όσα μεταλαμπάδευσε στον ίδιο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7…

Αρχικά για εκείνον είπε:

Γεννήθηκα μέσα στον Άρη, ήμουν στις ακαδημίες αρχικά ως παίκτης και στην συνέχεια στο τεχνικό τιμ, ενώ βρέθηκε και στο τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας. Έχω απομακρυνθεί λίγο, φέτος βρίσκομαι για τέταρτη χρονιά μακριά.

Για τον Στέφανο Γιώρη:

Τον είχα πρώτα ως μέντορα και μετά ως πατέρα. Η επαφή μας ήταν πρώτα για την ομάδα και μετά στο σπίτι. Έχασα ουσιαστικά δύο ανθρώπους, τον πατέρα μου και τον μέντορα μου. Όμως για εμένα δεν έχει σβήσει τίποτα, ούτε η φωνή του, ούτε το πάθος του, ούτε το όραμα και τα όνειρα του. Το πάθος του, η ανιδιοτέλεια του, τα κρατάω όλα αυτά πολύ καλή μέσα μου. Είχαμε και χθες πάρα πολλά μηνύματα, η συγκίνηση είναι τεράστια. Δεν είναι μόνο ο σύλλογος, είχε τόση αγάπη σε αυτό που έκανε που τους έβλεπε όλους ως παιδιά του.

Για τις τελευταίες μνήμες από τον πατέρα του:

Κάποιες μέρες πριν καταλήξει, ένα πρωινό με φώναξε και μου είπε «Γιάννη ξέρω ότι είναι οι τελευταίες μου ώρες, στο λέω αυτό γιατί όταν φύγω θέλω να προσέχεις αυτά τα παιδιά σαν τα μάτια σου, και μία μέρα το όνειρο μας θα γίνει πραγματικότητα». Το όνειρο ήταν να παίξουν τα παιδιά από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα, να έρχεται ο αρχηγός του Άρη από τις ακαδημίες.

Για την προσπάθεια που έκανε ο Στέφανος Γιώρης:

Όλοι αναγνωρίζουν την προσπάθεια που έκανε. Έμπαινε μέσα στα σπίτια τους και καθάριζε, έκανε μετακομίσεις στα σπίτια. Πήγαινε έπαιρνε μπάλες από την πρώτη ομάδα και έδινε μπάλες για να κάνει μεταγραφές. Παίκτες που πουλήθηκαν στην πορεία και έφεραν λεφτά αγοράστηκαν με δέκα μπάλες.

Για το αν παρακολουθεί ακόμη τις ακαδημίες του Άρη:

Όταν πηγαίνω και βλέπω τις ακαδημίες είναι σαν να είναι εκεί. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί. Στον Κώστα τον Καζάνα που παρακολουθώ πολύ στην Κ19. Δυστυχώς ο χρόνος είναι περιορισμένος και δεν μπορώ να βλέπω τις υπόλοιπες ομάδες. Γνωρίζω ότι ο προπονητής της ομάδας ο κ.Μάντζιος ενδιαφέρεται για την Κ19. Εγώ τον ξέρω γιατί ήταν φίλος με τον πατέρα μου.

To Top