slideshow-3

Όταν η Κ17 του Άρη έγραφε ιστορία δέκα χρόνια πριν με την κατάκτηση της κούπας! (photo-video)

Ένα ακόμη… ραντεβού με την ιστορία για την ομάδα Κ17 του Άρη σήμερα, μετά τον Μάιο του 2012, όπου στον τελικό του πρωταθλήματος, που είχε γίνει στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, κέρδισε 1-0 τον ΠΑΟΚ, σημερινό της αντίπαλο και έγινε η πρώτη ομάδα από την Βόρεια Ελλάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα στις αντίστοιχες ηλικίες!

Αν ο Στέφανος Γιώρης ζούσε, σίγουρα, θα ήταν περήφανος για τα παιδιά του… Από εκεί ψηλά που βρίσκεται “πανηγύρισε” με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα Κ17 του Άρη. Οι «κίτρινοι» ήταν οι μεγάλοι νικητές (1-0) στον τελικό της Τρίπολης απέναντι στον ΠΑΟΚ χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Βαλαής στο 50’

Η βροχή είχε δυσκολέψει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, αλλά στο 50’ και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Σουνά, ο Στρέζος απομάκρυνε ασταθώς και ο Βαλαής με πλασέ διαμόρφωσε το 1-0.

Προπονητής του Άρη ήταν ο Τάσος Θέος, σημερινός προπονητής της Εθνικής Κ19, ενώ στην ομάδα συμμετείχε και ο αδικοχαμένος Άγγελος Τσιπούρας…

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Θέος): Μάντζαρης, Κιβρακίδης, Γραμπής, Μπιμπισίδης, Ανδρεάδης, Λεμονής (88’ Χατζηνικολάου), Αντωνιάδης, Βαλαής (74’ Πασχαλίδης), Ρότα (69’ Μαρινόπουλος), Σουνάς (90’+2’ Βασιλούδης), Ιγνατίδης (81’ Παπουτσής).

ΠΑΟΚ (Ζαζόπουλος):Στρέζος, Κωνσταντινίδης, Ποζατζίδης, Τσελεπίδης, Καραμπάς (79’ Τζεβελέκης), Ταουσιάνης, Τουμανίδης, Κουλούρης, Καρατζάογλου, Πόζογλου (65’ Σαββίδης).

To Top