ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η αστυνομία σε αναζήτηση των δραστών για την… καφρίλα του Βόλου

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες της… καφρίλας και των αρρωστημένων μυαλών που έχουν προκαλέσει “ασφυξία” στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Φοβερά πράγματα συνέβησαν χθες στον Βόλο κι ενώ η αποστολή του Άρη (παιδιά, 15 και 16 χρόνων!!!) κατευθυνόταν στο ξενοδοχείο, όπου κατέλυσε καταλύσει ενόψει του σημερινού τελικού με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Το λεωφορείο της κιτρινόμαυρης αποστολής, βρέθηκε στο στόχαστρο ενέδρας 5-6 ατόμων, οι οποίοι πέταξαν πέτρες, χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν τραυματισμοί, παρά μόνο μικρές υλικές ζημιές.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ξέσπασε χθες μετά τα όσα έγιναν, ενώ κιτρινόμαυρη ΠΑΕ είναι σε ανοιχτή γραμμή με την αστυνομία προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες της άνανδρης επίθεσης.

“Είναι ευτύχημα που η ενέδρα περιορίστηκε σε υλικές ζημιές στο λεωφορείο της ομάδας και δεν τραυματίστηκε κάποιο παιδί ή μέλος της αποστολής μας. Όμως το σοκ που υπέστησαν τα παιδιά της Κ17 ήταν μεγάλο, ελπίζουμε η αστυνομία να συλλάβει τους δράστες”, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, υπογραμμίζοντας με έμφαση: “Είναι θλιβερό να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά σε παιδιά ηλικίας 16 και 17 χρόνων, που φαντάζονται αλλιώς το δικό τους μέλλον και το ποδόσφαιρο. Είναι καθήκον μας να τους προστατέψουμε και αυτό ακριβώς θα κάνει η ΠΑΕ Άρης, όπως είμαστε σίγουροι θα κάνουν και όλες οι υγιείς φωνές και δυνάμεις του ποδοσφαίρου και της κοινωνίας μας. Πρέπει να τους αποβάλλουμε εδώ και τώρα”.

To Top