ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο “Μοϊκανός” γράφει στο PRESSARIS: Οι αντοχές, το γερό στομάχι και το Χαριλάου που πρέπει να κοχλάζει!

Καλησπέρα και καλή δύναμη στο λαό της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ… Την Κυριακή επιβεβαιώθηκε ότι όλη η οικογένεια του ΑΡΗ θα πρέπει να έχει γερό στομάχι μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των play off.

Την Κυριακή αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά πόσο πολύ ενοχλεί ο ΑΡΗΣ και πόσο πολύ τον φοβούνται, καθώς με αυτή την εμετική διαιτησία του ανεκδιήγητου Μανούχου επωφελήθηκαν όλοι αφού ο Ολυμπιακός ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να χάσει από την ίδια ομάδα δυο φορές και μάλιστα στην έδρα του ενώ και η εξυγίανση έτριβε τα χέρια της καθώς ο ΑΡΗΣ δεν ξέφυγε στην βαθμολογία.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο ΑΡΗΣ με την εμφάνισή του κόντρα στη δήθεν άτρωτη ομάδα έδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας αυτή τη στιγμή και ότι μόνο αν επιστρατεύουν Μανούχους και Καραντώνηδες μπορούν να ανακόψουν την πορεία του.

Τώρα μπροστά μας έχουμε έναν αγώνα με την ουρά της εξυγίανσης. Έχουμε έναν αγώνα κόντρα σε μία ομάδα όπου παίζει χαριστικά στην Α’ Εθνική καθώς η ποινή υποβιβασμού λόγω μη αδειοδότησης μετατράπηκε σε ποινή χάδι -6 βαθμών, παίζουμε κόντρα στην ομάδα όπου πέρσι της έδωσαν καμιά εικοσαριά πέναλτι για να μπει ετσιθελικά στα play off, ενώ φέτος για δικό της κυρίως όφελος επιβλήθηκε μια ακατανόητη τιμωρία στον ΑΡΗ προκειμένου να μπορέσει να βγει στην Ευρώπη. Επίσης είναι η ίδια ομάδα ο πρόεδρος της οποίας αφιέρωνε ολόκληρα δεκάλεπτα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού του ρίχνοντας λάσπη εις βάρος του προέδρου του ΑΡΗ του Θόδωρου Καρυπίδη.

Την Κυριακή το Χαριλάου πρέπει και  θα είναι ασφυκτικά γεμάτο και θα κοχλάζει. Την Κυριακή πρέπει να μπουν οι παίκτες του ΑΡΗ μέσα και να τους κόψουν τον αέρα από την αρχή. Την Κυριακή τα πράγματα είναι πολύ απλά κερδίζεις και τους βάζεις να παλεύουν ποιος εξυγιαντής θα μείνει για ακόμη μία χρονιά στην απ’έξω.

Υ.Γ. Ηχηρό μήνυμα του λαού του ΑΡΗ με την παρουσία του στο Καραισκάκη σε Αυγενάκη και νομοσχέδιο…

Υ.Γ.1. Συγχαρητήρια στην μπασκετάρα…

To Top