Κατάθεση ψυχής στο PRESSARIS: “Θέλω να γνωρίσω Αλεξιάδη, Χρηστίδη, να φιλήσω τα παιδιά του Άρη, αλλά και τη φανέλα του… Πόι”! (PRESSARIS-photos)

Ο Παντελής Λεονταρίδης μπορεί να μίλησε λίγα λεπτά στο PRESSARIS, αλλά ήταν συγκινητικός. Ο 82χρονος που θα τιμηθεί από τον επίσημο Άρη είχε πρόσφατα υποβληθεί σε μικροεπέμβαση στο λαιμό…

Μιλούσε με δυσκολία, αλλά η αγάπη για τον Άρη, του έδινε δύναμη. Μας αποκάλυψε την μεγάλη του επιθυμία όταν θα δώσει το παρών στο παιχνίδι με την Καβάλα:

“Θέλω να γνωρίσω τους Αλεξιάδη και Χρηστίδη όπως επίσης και να επισκεφτώ τα αποδυτήρια. Να φιλήσω τους παίκτες του Άρη, να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στο τελευταίο παιχνίδι. Να έχουν μία καλή πορεία στη Φούτμπολ Λιγκ αρχικά. Και θέλω πολύ την φανέλα του… Πόι!”.

Ο γιος του, Σταύρος, θέλησε με τη σειρά του να ευχαριστήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα: “Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για την χαρά που έδωσαν στον πατέρα μου. Εκ μέρους του ίδιου και εμένα εύχομαι στους ανθρώπους που είναι τώρα στον Άρη και κυρίως τον Άλεξ Κάλας να φέρουν τον σύλλογο εκεί που αξίζει”.

Oι φωτογραφίες του PRESSARIS είναι χαρακτηριστικές:

pappoys3 pappous2 pappous

 

To Top