Οι δυο “ήρωες” του Άρη: Ο μαχητής με το μπαστούνι στη Θ3 και ο 82χρονος της Θ2! (PRESSARIS-photo)

Πολλές φορές οι πρωταγωνιστές μίας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης δεν βρίσκονται μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Αρκεί να σηκώσεις το βλέμμα σου από το χορτάρι και να εστιάσεις στις κερκίδες, εκεί όπου δίνουν την δική τους “μάχη” φίλαθλοι κάθε ηλικίας!

H συγκλονιστική φωτογραφία του ηλικιωμένου με το μπαστούνι που παρακολούθησε το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό από τα… τσιμέντα της Θύρας 3, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Η είδηση ότι πρόκειται για τον 82χρονο Παντελή Λεονταρίδη (τον οποίο θα τιμήσει συμβολικά η ομάδα του Άρη)… “ανατράπηκε” μετά από e-mail που έλαβε το PRESSARIS από την Χρύσα Αγιασώτη, η οποία μας ενημέρωσε ότι “ο ήρωας με το μπαστούνι” είναι ο Φώτης Αγιασώτης, 58 ετών… Η φωτογραφία του έκανε τον γύρο του διαδικτύου, μια εικόνα ενός ακόμη μαχητή της “κιτρινόμαυρης” κερκίδας, παράδειγμα για όλους μας.

Ο ποδοσφαιρικός Άρης τελικά θα τιμήσει τον 82χρονο Παντελή Λεονταρίδη, ο οποίος δίνει το παρών στη Θύρα 2 και μπορεί να μην είναι ο άνθρωπος με το… μπαστούνι, αλλά αποτελεί κι αυτός ένα συμβολικό παράδειγμα κιτρινόμαυρης αφοσίωσης! 

Το PRESSARIS επικοινώνησε με τον 82χρονο που απευθείας μας ευχαρίστησε συγκινημένος τονίζοντας με στόμφο: “Θα εξακολουθώ να πηγαίνω στο γήπεδο όσο αντέχω! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Μου δώσατε απίστευτη χαρά. Από το 1960 προσπαθώ να μην χάνω παιχνίδι”.

Γέννημα θρέμμα Αρειανός έχει μυήσει όλη την οικογένεια στα “κιτρινόμαυρα” ιδανικά. Ο γιος του Σταύρος είναι εκ των ιδρυτών του συνδέσμου οπαδών Αρη Super 3 Γουμένισσας (το 1993), ενώ φανατικός οπαδός των «κιτρίνων» είναι και ο εγγονός του Παντελής.

Oι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι χαρακτηριστικές και δείχνουν ξεκάθαρα ότι πρόκειται για δυο διαφορετικά πρόσωπα, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: την ανιδιοτελή αγάπη τους για τον Άρη!

pappous_super3

 

To Top