Κατάληψη, νίκη και… φύγαμε!

Η ώρα έφτασε… Ο Άρης με πάθος και πίστη ετοιμάζεται να πάρει ένα από τα πλέον πολύτιμα «τρίποντα» όλης της χρονιάς κόντρα στη Βέροια. Κιτρινόμαυρη «κατάληψη» από 4.000 και πλέον φιλάθλους του Άρη. Το σενάριο ένα και μοναδικό: νίκη και «φύγαμε»! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!

Στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο της Βέροιας είναι η σέντρα ενός πολύ κρίσιμου αγώνα, με τον οποίο κλείνει η 24η αγωνιστική. Ο Άρης έχει τη μοναδική ευκαιρία με νίκη να ξεπεράσει την ομάδα της Ημαθίας, να ξεκολλήσει από τη ζώνη του υποβιβασμού και να ανέβει ακόμη ψηλότερα στη συνέχεια μια και μετά τα χθεσινά αποτελέσματα θα έχει στον ένα βαθμό τρεις ομάδες: ΑΕΚ, Πανθρακικό, ΟΦΗ και μόλις δυο τον Πλατανιά.

Όλη την εβδομάδα ο Γιάννης Μιχαλήτσος και οι παίκτες του Άρη προετοιμάστηκαν για την νίκη με πάθος, πίστη και αποφασιστικότητα, βάζοντας στην άκρη το άγχος…

«Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς πέραν της νίκης. Εδώ που έφτασαν τα πράγματα, αυτό που πρέπει να κάνουμε όχι μόνο στη Βέροια, αλλά σε κάθε παιχνίδι, είναι να μπαίνουμε στο γήπεδο, να παλεύουμε και να φεύγουμε νικητές» τόνισε ο Ανδρέας Τάτος.

Ο Δημήτρης Σουνάς έσπευσε να συμπληρώσει ότι:  «Είναι το σημαντικότερο ματς της σεζόν. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», ενώ ο Δημήτρης Διαμαντάκος έσπευσε να συμπληρώσει: «Σίγουρα είναι ένας τελικός, το κρισιμότερο ματς της χρονιάς! Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα αποκλειστικά γι αυτό το ματς. Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ δυνατοί».

Όσο για τον Γιάννη Μιχαλήτσο παραδέχθηκε ότι η βοήθεια του κόσμου θα είναι καταλυτικής σημασίας: «Δεν θα νιώθουμε ότι παίζουμε εκτός έδρας. Σίγουρα οι φίλαθλοι μας θα μας βοηθήσουν στο δύσκολο έργο που έχουμε».

Ο Μιχαλήτσος είδε με μεγάλη ικανοποίηση να ξεπερνιούνται τα περισσότερα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπισε από την αρχή της εβδομάδας. Η απουσία του τιμωρημένου Αγκάνθο προβληματίζει τον Έλληνα τεχνικό σχετικά με την επιθετική τριάδα που θα παρατάξει.

Εκτός απροόπτου η ενδεκάδα του Άρη θα είναι:

Διούδης κάτω από τα δοκάρια. Ψυχογιός, Παπαζαχαρίας, Πουλίδο (μέχρι τελευταία στιγμή είχε πρόβλημα τραυματισμού), Ζαραδούκας στην άμυνα.

Κοέλιο, Παπαστεριανός στα αμυντικά χαφ. Καζναφέρης, Γιαννιώτας στις πτέρυγες, ο Τάτος επιτελικός μέσος και προωθημένος ο Διαμαντάκος.

Δίχως τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ και φυσικά τον Σιρίλ Καλί θα υποδεχθεί αύριο η Βέροια τον Άρη. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι 18 ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Τζόναθαν, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Καλογέρης, Γεωργέας, Ολαϊτάν, Γκιγέρμο, Μπαργκάν, Κόστλι (πιθανή ενδεκάδα), Κοτταρίδης, Τζημογιάννης, Μπερτίν, Ρεάνο, Καλτσάς, Μοκάκε, Ιωάννου.

Ένας… πρωτάρης φέτος για τον Άρη, ο Ανδρέας Παππάς θα σφυρίξει στον αγώνα της Βέροιας.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής της Ένωσης Αθηνών ορίστηκε από την ΚΕΔ για το κρίσιμο παιχνίδι της Δευτέρας στη Βέροια. Ο Παππάς τελευταία φορά σφύριξε πέρσι στο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι με την Κέρκυρα την τελευταία αγωνιστική.

 

 

To Top