Κιτρινόμαυρη «λάβα» από χιλιάδες φιλάθλους του Άρη!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Βέροια. Η ομάδα δίνει ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων για την ίδια της την επιβίωση και ο κόσμος είναι (για μια ακόμη φορά) έτοιμος να βάλει «πλάτη».

Τα 4.000 εισιτήρια που είναι στη διάθεση των φιλάθλων του Άρη είναι πολύ λίγα για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του κόσμου, ο οποίος ετοιμάζεται να δημιουργήσει ακόμη ένα κιτρινόμαυρο κομβόι από τη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές μέχρι τη Βέροια. Είναι σίγουρο ότι ο αριθμός των φιλάθλων του Αρη θα ξεπεράσει τις 4.000!

Το γήπεδο της Ημαθίας αναμένεται να κιτρινίσει και η «λάβα» των φιλάθλων του Άρη θα σπρώξει την ομάδα στο «τρίποντο» της νίκης.

Ήδη εδώ και μέρες η προετοιμασία του κόσμου είναι δεδομένη, ώστε να στηθεί μια δυναμική κερκίδα με παλμό, πάθος και ενέργεια, ώστε να βοηθήσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα, έχουν παρθεί όλα τα μέτρα, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην συμβεί το παραμικρό παρατράγουδο. Άλλωστε, ο κόσμος του Άρη έχει αποδείξει δεκάδες φορές ότι γνωρίζει πώς να βοηθάει την ομάδα, χωρίς να δημιουργεί προβλήματα.

Το ραντεβού όλων σήμερα στο γήπεδο της Βέροιας!

To Top