Ομάδες περιφρούρησης και μέτρα πρόληψης από ΠΑΕ και οπαδούς για να κυλήσουν (όπως πάντα) όλα ομαλά!

Από τη στιγμή που θα μετακινηθούν χιλιάδες φίλοι του Άρη στη Βέροια, οι διοικούντες την ΠΑΕ είχαν συνεργασία ε τους εκπροσώπους των οργανωμένων φιλάθλων προκειμένου να ληφθούν προληπτικά μέτρα ώστε για μια ακόμη φορά οι οπαδοί των κίτρινων να μεταβούν με τάξη σε ένα γήπεδο εκτός Θεσσαλονίκης και να μην συμβεί το παραμικρό.

Τις τελευταίες μέρες οι ιθύνοντες της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ ήταν σε ανοικτή γραμμή με τους οργανωμένους οπαδούς ώστε να διασφαλιστεί πρώτα απ’ όλα η ασφαλή μετακίνηση των φίλων της ομάδας στην πόλη της Ημαθίας.

Γι’ αυτόν τον λόγο δημιουργήθηκαν ομάδες περιφρούρησης εντός κι εκτός γηπέδου της Βέροιας που θα έχουν ως αποστολή να «προστατέψουν» την ομάδα και να μην υπάρξει το παραμικρό παρατράγουδο.

Όπως είχε δηλώσει στο PRESSARIS ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης: «Υπάρχει συνεργασία με τους συνδέσμους και ανοιχτή γραμμή. Πρέπει να γνωρίζετε ότι εκτός από τους σεκιουριτάδες της Βέροιας, αλλά και την αστυνομική δύναμη, ο Άρης θα διαθέσει 20 σεκιουριτάδες για να κυλήσουν όλα ομαλά».

Οι 20 (ίσως και περισσότεροι) υπάλληλοι της ιδιωτικής ασφάλειας της ΠΑΕ θα είναι υπεύθυνοι για την περιφρούρηση των κερκίδων στις οποίες θα τοποθετηθούν οι οπαδοί του Άρη και θα συμβάλλουν στην ομαλή μετάβαση τους στο γήπεδο. Ούτως ή άλλως ο κόσμος του Άρη ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει και τι δεν πρέπει να κάνει, γιατί χρόνια τώρα προστατεύει και στηρίζει την ομάδα με τον ιδανικότερο τρόπο.

 

 

To Top