Κατέθεσαν για τα αίσχη της Τούμπας οι παίκτες του Άρη

Κατέθεσαν οι παίκτες του Άρη για τα όσα έγιναν στην Τούμπα, μετά την κλήση του αθλητικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης για τα αίσχη που έγιναν στον αγώνα ΠΑΟΚ-Άρης.

Όπως είναι γνωστό, μετά από 39 ημέρες ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης κάλεσε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του τρεις παίκτες του Άρη για να καταθέσουν όλα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την επίθεση που δέχτηκαν από ανθρώπους της ιδιωτικής ασφάλειας του γηπεδούχου στο παιχνίδι της Τούμπας.

Μανώλης Παπαστεριανός, Ερωτόκριτος Νταμαρλής και Νίκος Αγγελούδης κατέθεσαν όλα όσα έγιναν με τη λήξη του ντέρμπι της Τούμπας, αναφέρθηκαν, δηλαδή, στην επίθεση που δέχθηκαν ποδοσφαιριστές και μέλη της ομάδας από σεκιουριτάδες, ενώ τους παρουσιάστηκε φωτογραφικό υλικό ώστε για να γίνει διασταύρωση στοιχείων για συγκεκριμένα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια.

Ο Αγγελούδης έδωσε εξηγήσεις για όσα γράφτηκαν στο μάτριξ του γηπέδου αναφορικά με το «σεξ και βία», μήνυμα που είχε γράψει στο twitter του ο Αθανασιάδης μια μέρα νωρίτερα του αγώνα με αφορμή το παιχνίδι των ομάδων Κ20, και για το οποίο του έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη, χωρίς να υπάρχει προς το παρόν απόφαση, μια και η υπόθεση πάει από αναβολή σε αναβολή.

Η κατάθεση των τριών διήρκησε σχεδόν μισή ώρα και οι παίκτες στη συνέχεια αποχώρησαν.

Αναμένεται, πλέον, με πολύ ενδιαφέρον η εξέλιξη της υπόθεσης και το πώς θα λειτουργήσει η δικαιοσύνη στο συγκεκριμένο θέμα.

 

To Top