Ο “ξανθός”… επιστρέφει στους πάγκους

O Γιάννης Ιωαννίδης επιστρέφει στους πάγκους! Ποιους θα κληθεί να αντιμετωπίσει;Τον Τάρπλεϊ, τον Μπόνι, τον Σούμποτιτς!

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο διοργανώνουν αγώνα Ελλήνων και ξένων παλαιμάχων παικτών οι οποίοι έχουν αγωνιστεί στις ομάδες της πόλης.

Στα ονόματα που ανακοινώθηκαν υπάρχουν και παίκτες που δεν έπαιξαν σε ομάδες της Θεσσαλονίκης αλλά εκδήλωσαν οι ίδιοι την επιθυμία να έρθουν είτε επειδή έχουν περάσει από το ελληνικό μπάσκετ είτε επειδή έπαιξαν αντίπαλοι.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν, στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν οι: Ηνγκραμ, Τάρπλεϊ, Μπάκναλ, Κακιούσης, Παπαδόπουλος, Τσέκος, Μπάρλοου, Ρίβερς, Μπλάκμαν, Βάρνερ, Τζόουνς, Μοράλες, Κολντεμπέλα, Μπόνι, Σούμποτιτς, Στογιάκοβιτς, Τζάμσι, Σιγάλας, Μπαλογιάννης, Ρεντζιάς, Μπουντούρης, Πρέλεβιτς, Λιαδέλης, Κωνσταντινίδης.

Την ομάδα των ξένων θα κοουτσάρουν ο Ντούσαν Ιβκοβιτς και ο Σβι Σερφ ενώ την ομάδα των Ελλήνων ο Γιάννης Ιωαννίδης και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Σε αναζήτηση βρίσκεται και ο Τζο Νιούμαν.

Στη συνέντευξη Τύπου που έγινε σήμερα ανακοινώθηκε ότι το παιχνίδι θα γίνει στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 5 ευρώ. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Σύλλογο Φίλων Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες «Αγιος Δημήτριος», πρώην ΚΕΠΕΚ Αγίου Δημητρίου.

To Top