Κατίδης: “Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο, θα δούμε τι θα γίνει με το δικαστήριο”

Ο Γιώργος Κατίδης εκτός απροόπτου θα είναι αύριο παρών στην προπόνηση του Άρη. Πιθανότατα θα έχει και συνάντηση με τον Μάκη Κατσαβάκη. Περιμένει την απόφαση της προσφυγής του, αλλά όπως ο ίδιος τόνισε έχει συμβόλαιο με τον Άρη για άλλον έναν χρόνο.

Σε δηλώσεις που έκανε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” ο Κατίδης σχολίασε για το ενδιαφέρον που έχουν δείξει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους, όπως γράφουν οι Ισπανοί: “Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά και συγκεντρωμένος. Τώρα το άκουσα αυτό, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Δεν ξέρω ποιος το λέει. Αν είναι αλήθεια θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου. Θα μου πει αν ισχύει. Αυτές οι δύο ομάδες δεν υπήρχαν μέχρι τώρα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος αν ισχύει. Θα είναι το καλύτερο για εμένα. Υπάρχουν συζητήσεις με άλλες ομάδες και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό”.

Για το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη 10άδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος: «Η Εθνική είναι πάντα ένα κίνητρο για εμάς. Είναι πολύ καλό που μπήκα στην καλύτερη 10άδα, αλλά δεν θα το κατάφερνα χωρίς την βοήθεια της υπόλοιπης ομάδας».

Για τις υποχρεώσεις του με τον Άρη: «Αύριο πρέπει να γυρίσω στον Άρη, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με την προσφυγή που έχω κάνει. Δεν ξέρω αν ανήκω τώρα στο σωματείο με την προσφυγή που έχω κάνει. Θα μιλήσω με τον κ. Λαμπριάκο και τον κ. Κατσιαούνη».

Για το πότε θα βγει η απόφαση για τη προσφυγή που έχει καταθέσει κατά του Άρη: «Έχει αρχίσει να κουράζει το θέμα. Δεν ξέρω τι γίνεται. Μπορεί να βγει και σήμερα η απόφαση, αλλά σίγουρα το θέμα τελειώσει μέσα στην εβδομάδα».

Για το ποια είναι η πρόθεσή του όσον αφορά την παραμονή του στον Άρη: «Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό. Έχω άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει όταν τελειώσει το δικαστήριο».

Για το αν έχει έρθει σε επαφή με τον Μάκη Κατσαβάκη: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη, ούτε τηλεφωνικώς. Θα τον συναντήσω ίσως αύριο».

Για την εμπειρία του στο τουρνουά της Εσθονίας και για τη συνέχεια της καριέρας του: «Είμαι σε μια ηλικία που έχω όλο τον καιρό μπροστά μου για να γίνω καλύτερος και σαν παίκτης και σαν χαρακτήρας. Είχα να κάνω με παίκτες που έπαιζαν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα μπορούσα να το φανταστώ σε αυτή την ηλικία αυτό που έγινε».

Για τον αν είχε συναντήσεις με μάνατζερ στην Εσθονία: «Είχα κάποιες συναντήσεις. Οι περισσότεροι ήταν μάνατζερ παικτών και όχι ομάδων».

Για το ποια είναι η φυσική του θέση: «Η πραγματική μου θέση είναι οχτάρι, αλλά χαίρομαι να εξυπηρετώ σε όποια θέση μου ζητηθεί. Αλλά και η θέση 10 μου βγήκε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Δεν είναι τυχαίο ότι πέτυχα εκεί».

Για την φυσική του κατάσταση: «Μέσα σε 10 ημέρες κάναμε 5 παιχνίδια με πολύ μικρή προετοιμασία. Σίγουρα το σώμα είναι κουρασμένο. Αλλά είμαι πολύ ευδιάθετος για να ξεκινήσω προετοιμασία».

Για το ποιος τον ενημέρωσε για την διήμερη άδεια που έχει και για τον αν είχε κάπια επαφή με τους διοικούντες της ΠΑΕ Άρης: «Μόνο με τον κ. Κατσιαούνη μίλησα πριν από τον τελικό. Μίλησα με τον κ. Κολτσίδα για την άδειά μου, αλλά δεν ξέρω αν είναι διαφορετική η περίπτωσή μου λόγω της προσφυγής».

 

To Top