Παπαδόπουλος: «Αρχίζει να υπάρχει σύμπνοια…»

Βήματα προς την σωστή κατεύθυνση άρχισαν να γίνονται, όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Νίκος Παπαδόπουλος, που διαπίστωσε ότι πλέον υπάρχουν δείγματα ενότητας και σύμπνοιας στην προσπάθεια για σωτηρία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος στο «Αθλητικό Metropolis»:

Με αφορμή τη νέα σελίδα που γύρισε ο Παναθηναϊκός περνώντας στα χέρια του κόσμου του είπε αρχικά: «Αυτό το έχει κάνει πρώτος ο Άρης, αλλά η διχόνοια που υπήρξε μας έφερε εδώ. Απαξιώναμε τη Λέσχη και ήταν το μόνο μέσο στο οποίο έπρεπε να στηριχτούμε. Σε όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες κύριοι αιμοδότες είναι οι φίλαθλοι».

Για τους λόγους που το εγχείρημα της Λέσχης απέτυχε: «Αν κάνουμε μια αναδρομή και προσπαθήσουμε να βρούμε αιτίες. Η Λέσχη έφτασε να έχει 10.000 μέλη, αλλά δεν ήταν ενεργά όλα. Ήμασταν σε αυτόν τον δρόμο, αλλά τα τελευταία χρόνια το καινούριο αυτό φαινόμενο για την Ελλάδα δεν έπιασε και δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα».

Για την ανάγκη εξεύρεσης ηγετών που θα βοηθήσουν στην επόμενη μέρα του Άρη: «Πάντα υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι που σηματοδότησαν την πορεία του συλλόγου σαν ηγέτες, Χρειάζονται άνθρωποι σύμβολα που θα είναι άφθαρτοι. Να είναι νέοι που θα δώσουν το έναυσμα της συσπείρωσης. Όλοι οι φορείς του Άρη να βοηθήσουν για να ξεπεράσει η ομάδα αυτή την κρίση».

Για το πώς βλέπει το μέλλον στην ομάδα: «Είμαστε αισιόδοξοι, γιατί αρχίζει να υπάρχει μια σύμπνοια. Ειδικά μετά από μια συνάντηση που έγινε την Δευτέρα δόθηκε το έναυσμα της ενότητας. Ο κόσμος θέλει να δει ενωμένους τους ανθρώπους που είναι μπροστά. Μόνο έτσι θα μπορέσει να βοηθήσει ο κόσμος. Ανταποκρίνεται σύμφωνα με αυτό που προσφέρεις και με αυτό που του δίνεις. Αν δει ότι υπάρχει διχόνοια και διαφορετικοί δρόμοι μέσα στον Άρη, αυτό λειτουργεί αποτρεπτικά».

Για την άμεση προτεραιότητα του Άρη: «Μέλημα όλων μας είναι ο σύλλογος με κάποιες ενέργειες να έχει μια δυνατότητα ρευστότητας που χρειάζεται για να καλύψει κάποιες υποχρεώσεις. Ο κόσμος θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια, αλλά θα ζητηθεί η βοήθεια κάποιων επώνυμων Αρειανών για να δώσουν μια δυναμική στην προσπάθεια που γίνεται. Αυτή η δυναμική θα σώσει στην ουσία τον Άρη. Είναι ενθαρρυντικό ότι όλοι οι φορείς του Άρη έχουν συστρατευτεί προς αυτή την κατεύθυνση».

To Top