Συνεχίζει στον ΟΦΗ ο Αναστόπουλος: «Τις ομάδες τις ανεβάζουμε και δεν τις κατεβάζουμε»!

Στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν, ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος αναμένεται να επισκεφθεί το «Κλεάνθης Βικελίδης» ως αντίπαλος στις αρχές Σεπτεμβρίου, για τη 2η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος.

Ο «αλενατόρε» ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Κρητικούς για έναν ακόμα χρόνο, ενώ η επίσημη «πρώτη» του ΟΦΗ θα γίνει αύριο (Πέμπτη 19/07) στις 18:30.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Τις ομάδες τις ανεβάζουμε και δεν τις κατεβάζουμε. Στις παραπάνω λέξεις περικλείεται η συμφωνία – συνεργασία που θα έχει η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ με το προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ κ. Κώστας Κλάδος συναντήθηκε σήμερα το βράδυ με το προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο και συμφώνησαν να συνεχισθεί η συνεργασία του με την ομάδα μας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτισθεί αύριο στις 6.30 μ.μ. στο κανονικό γήπεδο του ΟΦΗ “Θόδωρος Βαρδινογιάννης” που είναι στην οδό Καντάνου, θα γίνει η πρώτη προπόνηση των παικτών.
“Η διοίκηση καλεί τους φίλους της ομάδας μας να βρεθούν στο γήπεδο μας και η πρώτη προπόνηση θέλουμε να είναι γιορτή αναγέννησης του ΟΦΗ” δήλωσε ο πρόεδρος κ. Κώστας Κλάδος εκ μέρους της διοίκησης, με αφορμή την αυριανή πρώτη προπόνηση».

To Top