Κατίδης: «Δεν πήγαινε παρακάτω, έφυγα για τη Δανία με 3 ευρώ!»

Τους ισχυρισμούς του νομικού του εκπροσώπου επανέλαβε και υπερθεμάτισε ο Γιώργος Κατίδης, που υποστήριξε ότι πήγε στη Δανία με… 3 ευρώ στην τσέπη και ότι κατέθεσε προσφυγή επειδή «το πρόβλημα είναι πάρα πολύ μεγάλο και δεν πήγαινε παρακάτω»! Η ΠΑΕ Άρης, πάντως, έχει ξεκαθαρίσει ότι την περασμένη Παρασκευή, ενώ ο παίκτης βρισκόταν στη Δανία, κατατέθηκαν στο λογαριασμό του 1.500 ευρώ…

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιώργου Κατίδη στο novasports.gr:

-Γιώργο, πως οδηγήθηκες στην απόφαση της προσφυγής;
«Διότι δεν πήγαινε παρακάτω. Το πρόβλημα είναι πάρα πολύ μεγάλο, έχοντας φτάσει σε αδιέξοδο. Εχω μια οικογένεια η οποία περιμένει πράγματα από μένα, ειδικά η μητέρα μου και αυτό με στενοχωρούσε πολύ».

-Αληθεύει ότι πριν φύγεις με την Εθνική στη Δανία επισκέφθηκες τα γραφεία της ΠΑΕ, χωρίς να βρεις ανταπόκριση και λύση στο πρόβλημά σου;
«Ναι, έτσι έγινε και εκεί κατάλαβα πως δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσω την προσπάθεια».

-Ο δικηγόρος σου, ο κ. Χατζηιωάννου, είπε πως έφυγες για τη Δανία με 15 ευρώ στη τσέπη..
«Και πολλά είπε! Για την ακρίβεια έφυγα με 3 ευρώ και ευτυχώς που υπήρχαν κάποιοι συμπαίκτες μου οι οποίοι με στήριξαν».

-Πάντως το κλίμα που έχει δημιουργηθεί προς το πρόσωπό σου δεν είναι καλό, εξαιτίας του ότι είσαι γέννημα θρέμμα της ομάδας..
«Το ξέρω και το θεωρώ λογικό, αλλά μπορείτε να μου πείτε τι άλλο μπορούσα να κάνω; Δεν διεκδικώ τίποτα άλλο από τα χρήματά μου. Από τον περασμένο Δεκέμβρη το μόνο που εισπράττω είναι υποσχέσεις».

-Το ενδιαφέρον της Εβερτον που ακριβώς βρίσκεται;
«Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Περιμένω…».

-Στη Δανία συναντήθηκες με τον σκάουτερ της αγγλικής ομάδας που σε παρακολούθησε;
«Ναι, υπήρχε σκάουτερ της Εβερτον, αλλά μίλησε ο μάνατζέρ μου με αυτόν, όχι εγώ. Είναι θέματα που τα χειρίζεται αποκλειστικά ο κ. Καρασαββίδης».

To Top